П’яні оргії і розпуста: суворі будні української прокуратури шокували мережу (ФОТО)

В поле зору журналістів на цей раз знову опинилася українська прокуратура. Під приціл об’єктивів потрапило сімейство Лузан, в середовищі прокурорів славиться своєю жадібністю, продажністю і злочинами. Генерал-майор юстиції Леонід Антонович Лузан, користуючись службовим становищем (ні багато ні мало військовий прокурор Західного і Центрального округів), обзавівся елітним житлом в Києві і Львові. Також за допомогою відвертого шантажу і корупційних махінацій чиновник «вийняв» з державного бюджету більше мільйона гривень, які розчинилися мов дим в палітурці його банківських рахунків.

При цьому Лузан-старший ще жодного разу не був на допиті, хоча деякі його махінації і угоди були доведені в суді. По всій видимості, в вищих київських колах у прокурора є дуже впливовий покровитель. Що й не дивно.

Недалеко пішов від батьківської слави і його син, військовий прокурор одеського гарнізону Лузан Володимир Леонідович. Можна навіть з упевненістю сказати, що просунутий синок багато в чому переплюнув  тата. Ще в 2009 році прокурор, здійснюючи нагляд за Військово-медичним центром Південного регіону, незаконно привласнив 60 тисяч гривень. Генеральна прокуратура на диво швидко «оприбуткувала» чиновника, але тато так само швидко вирішив питання, і з тих пір Лузан молодший, користуючись фактичним імунітетом, перетворився на справжнього звіра.

Проживає офіційно бездомний і чесний чиновник в елітній квартирі на Французькому бульварі, з видом на море. Все рухоме і нерухоме майно прокурора записано на його сестру і матір (багатовікова традиція українських чиновників). Службове становище і нахабна безпринципність принесли йому вже не один мільйон доларів. З підлеглими він поводиться, як справжня свиня. Одних просто криє матом, загравшись в короля, інших має в прямому і переносному сенсі цього слова.

Читайте також  Побила всі рекорди: наречена зачарувала мережу своєю весільною сукнею (фото)

Один з найгучніших скандалів викликала розгульна вечірка з Лузаном в головній ролі, яку він влаштував на пару з підлеглою, слідчим Кос І. В. П’яна оргія прокурора вразила спочатку працівників закладу, а потім буквально підірвала України, коли відверті фото і відео потрапили в мережу. Але алкогольні і сексуальні пристрасті військового прокурора виявилися лише квіточками.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.