ШОКУЮЧА заява бійця АТО: Ми хоч сьогодні готові розгорнути танки на Київ, нас все це достало….

Боєць Правого Сектора з позивним «Сивий» прокоментував заяву депутата БПП Ричкової.

За його словами, тільки чудо допомогло Ричкової дожити до сьогоднішнього дня і не виявитися прістреленной як скажена псина.

Ось що говорить боєць (Пряма мова без змін):

«При всій моїй неповазі до Савченко, вона таке не могла заявляти. Знаючи ситуацію всередині ВСУ і на фронті в цілому, з упевненістю на 100% кажу, що вона нікого не могла закликати йти на Київ. Якби та сволота, псевдоволонтер яка здавала наші позиції Сепар (мова йде про депутата від БПП Тетяна Ричкова) знала ситуацію на фронті, чи не заявляла б такого. Кожен боєць на фронті мріє розгорнути танки і вдарити по Верховній Раді і особисто по шоколадному бариг! Кого закликати?

Там все тільки мріють про це. Це все одно що закликати людину добре жити! Адже кожен хоче добре жити »- каже боєць.

За словами «Сивого» все на фронті знають, що поки вони гинуть, Порошенко зі своєю бандою наживається на крові:

«Ви що думаєте солдати живуть в іншій реальності? Ви думаєте що на фронті новин не чути? Кожен солдат знає, що їх головнокомандувач Вальцман барижіть зброєю з Сепар і Росією. Кожен знає, що поки йде бій, з іншого боку йде контрабанда наркоти, алкоголю, ліків, зброї, вугілля. Передайте цій бляді Ричкової, що ми обов’язково розгорнемо наші танки на Київ! І коли це станеться, жодна блядь яка заробляла на нашій крові не буде помилувана. Жодна блядіна не встигне втекти! Ми вас сук з під землі дістанемо! А Вальцману передайте, що він труп, він не жилець! Кожен боєць вважатиме за честь знищити кривавого покидька розв’язав цей кривавий ганьба під назвою АТО. Вони до цих пір живі тільки тому, що ми справжні патріоти України! Ми добре розуміємо, що якщо ми зараз підемо на Київ, Сепар і Русня підуть за нами перекинувши лінію фронту під Черкаси »- говорить« Сивий ».

Читайте також  "Слава Україні, виродки": Боєць АТО висловився в ефірі радіостанції окупованого Донецька

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.