П’яним дебоширом, якого затримали патрульні, виявився депутат Яремчанської міськради від партії «Воля»

Як повідомляли Версії, Удосвіта 25 липня на вулиці Гаркуші екіпаж патрульної поліції звернув увагу на чоловіка, який порушував громадський спокій.

Поліціанти вирішили поспілкуватися з невідомим, тому зупинитись.
З криком “Стаять, мусара!” до службового автомобіля підбіг чоловік. Вживаючи нецензурну лайку та образи до поліцейських, чоловік бігав по дорозі. На вимогу припинити правопорушення він не реагував і поводив себе зухвало. Коли чоловік спробував ударити перехожого, поліціанти його затримали.

За зухвалу поведінку на дорозі 29-річний чоловік отримав два протоколи від франківських патрульних поліцейських.
У дебоширові журналісти впізнали депутата Яремчанської міськради Андрія Стельмащука.

Нагадаємо, опальний депутат не вперше прославляється скандальною поведінкою.

Раніше, 15 депутатів міської ради Яремче з 26-ти їх загальної кількості вимагали від свого молодого (28 років) колеги Андрія Стельмащука (ПП «Воля») публічного вибачення і просили його партійного боса Юрія Дерев’янка (народний депутат від Франківщини) провести з ним роз’яснювальну бесіду.

В 2015 році чашу депутатського терпіння, очевидно, переповнила Стельмащукова фраза “Сядь, а то я тебе посаджу», якою той пригрозив значно старшій від нього пані Олександрі Ільчук (депутат від УКРОПу).

Також раніше депутат Яремчанської міської ради Андрій Стельмащук на сесії Івано-Франківської облради запропонував голові обласної ради Олександру Сичу скласти повноваження та звільнитись з посади голові ОДА Олегу Гончаруку. За словами Андрія Стельмащука, високопосадовці повиннні це зробити, адже, начебто, через їхню бездіяльність область втратила можливість отримати базу НБУ «Прикарпаття» та створити там реабілітаційний центр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.