“Група багатеньких рагулів влаштовує перегони у Горганах, ще й пишаються тим”

Перегони “Gorgan Trophy ’17” його організатори рекламують як “найвидовищніші й найскладніші перегони позашляхової техніки Українськими Карпатами”.

Базовий табір учасників буде розташований за 2 км від села Осмолода Рожнятівського району, на березі річки Лімниця, інформують “Вікна”.

Змагання у серпні проводитимуться у дев’яти залікових категоріях на позашляховиках, квадроциклах та на багі.

Організатори рекламують:

“Найсуворіші випробування чекають у Ґорганах, у самому серці гір, що вражають своєю дивовижною природою, унікальним гірським мікрокліматом і складними рельєфами”.

Участь у «Gorgan Trophy ’17» — це можливість не тільки перевірити себе та свою техніку, зустрітися з однодумцями з різних куточків України та з-за кордону, а й зануритись у традиції і побут горян. Це можливість познайомитись з мешканцями бойківського краю, побачити й відчути місцевий колорит, скуштувати традиційну кухню.

Користувачі соцмереж різко розкритикували такі сумнівні з точки зору збереження Карпат та екології змагання.

Зокрема, калушанин, краєзнавець, учасник АТО Олександр Коваль акцентує:

“В той час, коли увесь цивілізований світ старається зберегти природу в її первозданному вигляді, ми її нищимо. Група багатеньких рагулів влаштовує перегони, ще й пишаються тим, що їдуть розривати, і так розриті лісовозами, знищені гори. Якщо хочете екстріму, йдіть на контракт в армію і на своїх позашляховиках отримуйте адреналін, екстаз, тощо приносячи при цьому користь”.

Тим часом раніше йшлося, що ліси природного заповідника “Горгани” можуть внести до спадщини ЮНЕСКО.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.