“Вбивство, яке сколихнуло увесь Львів”: Хлопець жорстоко зарізав свою дівчину і викинувся з вікна. Стільки крові ви ще не бачили

До Франківського районного суду Львова передали справу, яка цієї весни сколихнула усе місто. У спальному районі Львова у квітні 2017 року хлопець прийшов додому до своєї колишньої дівчини і під час розмови на сходовій клітці ножем завдав їй 23 удари. Дівчина померла, а її кривдник викинувся з вікна сходової клітки і з травмами потрапив до лікарні. Зараз досудове розслідування цієї справи завершили. Однак підозрюваного слідство визнало непідсудним, оскільки він перебуває в психіатичній лікарні.

Та навіть попри це сторона потерпілої встигла подати скаргу до прокуратури, бо, за словами адвоката, не згідна із тим, що слідство визнало обвинуваченого непідсудним і зараз він перебуває у психіатричній лікарні. У скарзі, зі слів адвоката, йдеться також і про необ’єктивність розслідування.

«Немає остаточного висновку експертизи щодо психологічного стану обвинуваченого. Станом на сьогодні не встановлені ні мета, ні мотив вчинення вказаного правопорушення. Також, це вже треба оглядати матеріали справи, ми сподіваємось, що прокуратура області огляне їх, які свідчать не тільки про необ’єктивність, а я би сказав – про підробку даних матеріалів», ‒ зазначив адвокат потерпілої сторони Володимир Ощипок.

Можливо, за поданою скаргою прокуратура відкриє кримінальне провадження. А слухання справи у суді перенесли на 12 вересня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.