Як позбутися комплексів у ліжку: 5 ефективних порад

Комплекси заважають не тільки твоїй самооцінці, але і повноцінним стосункам

Всі ми не без гріха і комплексів. У когось їх більше, у когось менше, але вони є навіть у тих, кого мільйони вважають своїми кумирами. Якщо комплекси є у всіх, це не означає, що з ними не потрібно боротися. Вони заважають почувати себе щасливими. Які основні жіночі комплекси та як їх позбутися?

  • Я виглядаю непривабливо і не збуджую його. Якщо він з тобою в ліжку, то ти його вже збуджуєш, повір. Та й якщо не познайомилися десь у клубі в п’яному угарі, то він встиг тебе роздивитися і зрозуміти, приваблюєш ти його чи ні. Чоловіки не роздивляються кожну нашу родимку або те, чи є у тебе зайві 2 кілограми. Якщо ви в ліжку, значить, ти його заводиш.
  • Якщо я не отримаю оргазм, то він подумає, що я фригидна. Деякі жінки взагалі не відчувають оргазм. Ми сподіваємося, що ти не входиш до їх числа, але все ж отримати його – нелегка справа, особливо якщо ви знаєте один одного не дуже добре. Це справа наживна, адже потрібно дізнатися ерогенні зони один одного, перепробувати десятки поз, іграшок та місць для сексу, щоб зрозуміти, що саме подобається тобі і йому. Досвідчений і впевнений чоловік точно знає про особливості жіночої психології і фізіології. До речі, якщо ти не отримаєш оргазм, то до нього теж з’явиться пара-трійка питань.
  • Йому не сподобаються мої ласки і поведінку в ліжку. Для чого людям дана здатність розмовляти? “Хто ж розмовляє під час сексу”, – подумаєш ти. Відповідаємо – всі нормальні люди. Правда, робити цю потрібно доречно й правильно. Кричати: “Ей, не мни їх, відкрутиш” або “А давай повісимо прищіпку тобі на ось це, ну чого ти, весело ж” не треба, якщо цей чоловік тобі поки потрібний. Стеж за його реакцією і емоціями. Він обов’язково дасть знати, подобається йому щось чи ні. Ви не телепати, щоб вгадувати думки, тому просто говоріть, показуйте жестами, як дорослі люди.
  • Я боюся розповісти про свої бажання і фантазіях. Не говори про це ні в якому разі, раптом він подумає, що ти людина і чогось хочеш? Боже збав! Якщо серйозно, то говорити про свої бажання не тільки можна, а й треба. Вибери відповідний момент і скажи, що, хочеш, наприклад, спробувати рольову гру або намазування збитими вершками. Ви повинні довіряти один одному, а тримати в собі бажання – погано. Раптом йому теж сподобається?
  • Я не настільки досвідчена і впевнена в собі, як він. І не зобов’язана, ти ж все-таки жінка. Чоловік, що кохаэ, підійме твою самооцінку, навчить і підлаштується під тебе. Інакше навіщо такі стосунки потрібні? Він чоловік, йому подобається бути сильнішим і досвідченішим. Якщо ж, навпаки, ти помітила, що досвіду більше у тебе, біди в цьому немає. Не треба, звичайно, розповідати, де навчилася різним технікам, просто в тебе завжди буде можливість його здивувати.
Читайте також  Вона помила волосся Кока-Колою, результат був неочікуваний

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.