Найпопулярніший ведучий РосТБ пакує валізи

Передача “Пусть говорят” залишиться без своєї “балакучої голови”

У російській пресі активно обговорюють нову сенсацію – беззмінне особа “Першого каналу”, ведучий Андрій Малахов збирається покинути компанію.

Інформацію про це пресі “злив” якесь джерело, близьке до самого ведучого “Пусть говорят”, а також людина, відповідальна за процес підбору заміни для нього.

Друг Малахова повідомив репортерам, що той збирається перебратися на “Росія-1”. А представник “Першого каналу” пояснив, що “валізи” ведучий збирає через конфлікт всередині команди “Пусть говорят”.

“Канал повернув в програму продюсера, яка працювала там ще 9 років тому, сподіваючись, що вона допоможе підняти сильно впали рейтинги програми. Але Малахов з нею вже не спрацювався і зажадав повернути попередню колегу. Оскільки канал довго не йшов на поступки, провідний почав заявляти про те, що в іншому випадку піде з каналу, звідси і чутки “, – повідало джерело.

 

За його словами, кілька співробітників “Пусть говорят” вже перебралися в програму “Прямий ефір” на “Росія-1”. Крім того, для Малахова там незабаром звільниться місце – провідний телешоу Борис Корчевников в кінці літа збирається йти, щоб приділити більше часу телеканалу “Спас”, де він займає посаду генерального директора.

В “Пусть говорят” Малахову теж уже підбирають заміну. На позицію вже розглянули двох чоловіків і провели проби на минулому тижні.

“Першою ластівкою” відходу Малахова став журналіст Його Максимов. Раніше він написав у Twitter, що ведучого вдалося перекупити ВГТРК.

Інформацію також підтвердив головний редактор агентства “Р-Спорт” Василь Конов. За його словами, це “головна трансферна сенсація телевізійного міжсезоння”.

Як раніше повідомляв інформаційний портал “Знай.ua”, ведучий “У світі тварин” віщає з Чистилища про єдиний народ.

Читайте також  Дружина помстилася чоловіку за зраду і схудла на 100 кг

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.