На Прикарпатті молодик взяв “покататись” авто знайомого, після чого його затримали поліціянти

У Коломийському районі поліціянти затримали 31-річного мешканця одного із сіл, якого підозрювали у викраденні автомобіля знайомого.

 

До поліції звернувся чоловік, який розповів, що в нього викрали авто, тож поліція почала розшукувати злочинця. Як виявили правоохоронці, коли чоловік відпочивав з друзями, до нього підійшов знайомий і попросив покататись на його Ладі. Як каже сам потерпілий, він був проти цього, але молодик не послухав власника автівки, сів і поїхав, про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Чоловіка затримали за ст. 208 КПК України, уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі, якщо безпосередньо після вчинення злочину очевидець, в тому числі потерпілий, або сукупність очевидних ознак на тілі, одязі чи місці події вказують на те, що саме ця особа щойно вчинила злочин.

За цим фактом порушено кримінальну справу. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.