«Хто торкається твоєї малої?»: франківців обурила реклама провокативного характеру

Нещодавно в Івано-Франківську на білбордах з’явилася реклама провокативного характеру.

Її активно франківці вже кілька днів обговорюють у соціальній мережі, повідомляє Франик.

На кількох білбордах в місті висить реклама соціальної мережі для автомобілістів dexpens.com і на ній пише “Хто торкається твоєї малої?”. Саме це і значною мірою обурило більшість франківців, мовляв вона має надто відвертий сексистський характер. Проте є й такі, яким ця реклама байдуже і вони не розуміють чому скільки галасу виникло довкола неї.

Пізніше стало відомо хто є автором цієї реклами. Це команда IT-спеціалістів з компанії “Axion Web”. Ідеологом проекту є Олександр Кравець, який погодився прокоментувати цю ситуацію, яка виникла довкола цього білборду.

Каже, що команда нікого не мала в планах образити чи дискриміновувати. Просто вони хотіли привернути увагу автомобілістів, мовляв є дуже важливо правильно вибрати сервісний центр для доброго обслуговування автомобілів.

Додає, що коли взялися за створення цієї реклами, то старалися врахувати чоловічу точку зору, тобто те, що водії часто називають своє авто саме моя “мала”, тому відштовхнувшись від цього створили такий меседж. Ще каже, що чоловіки часто до своїх коханих використовують різноманітні лагідні слова і ніхто не ображається, так само і з машиною.

Додає, що може вибрали трохи і брутальне словечко, однак в той самий момент воно є і дуже лагідним, така собі своєрідна форма прояви турботи та любові до залізного коня.

Та все ж, незважаючи на всі пояснення з приводу цієї реклами, більшість франківців вважають, що Муніципальна Варта повинна забрати ці білборди, аби рекламщики все ж таки зважали на якісь межі у висловлюванні своїх ідей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.