Ділка, який ввіз в Україну “наркоти” на 10 (!) “лямів”, врятує від суду родич з прокуратури? (ФОТО)

У соцмережах з’явилися повідомлення про те, що один із затриманих сьогодні івано-франківською СБУ наркокур’єрів має впливового родича у прокуратурі Закарпатської області. Користувачі пишуть, нібито є впевненість, що хлопець вийде під невелику заставу.

Як нам повідомили у прес-службі СБУ, суд відбудеться у неділю, 20 березня та розкрили деякі подробиці. Двоє затриманих – жителі Прикарпаття, а двоє живуть у Львівській області. Їм інкримінують контрабанду наркотичних засобів, що загрожує ув’язненням на термін до 10 років, та незаконне перевезення з метою збуту наркотичних засобів організованою групою, що передбачає позбавлення волі до 12 років.

Нагадаємо, сьогодні співробітники управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з прикордонниками та митниками запобігли контрабанді в Україну майже тридцяти тисяч пігулок із вмістом наркотичного засобу бупренорфін.

Під час огляду автомобілю на митному посту «Шегині» співробітники спецслужби виявили схованку, з якої вилучили наркотичні засоби. Вартість вилучених пігулок за цінами «чорного ринку» складає понад десять мільйонів гривень.

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які перевозили наркотики та ще двох учасників угруповання, що «віддалено» контролювали контрабанду. За оперативною інформацією зловмисники оптовими партіями реалізовували наркотики через дилерів по всій території Україні.

А хто це у нас такий прокурор? Почитайте за посиланнями в оригіналі:

http://uzhgorod.net.ua/news/76714

http://www.trubyna.org.ua/polityka/zakarpatskyj-prokuror-vidzhymaje-harazh-u-lvivyanky-foto/

Джерело

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: