Чи можливо отримати кредит без застави?

Ще зовсім недавно більшість банків при оформленні кредитів вимагали заставу. Під заставою прийнято розуміти рухоме або нерухоме майно людини, яке вона надає банку в якості гаранта повернення кредиту. У разі несплати, банк має право реалізувати це майно з метою повернення своїх грошей. Зараз кожен житель України може легко і швидко оформити кредит без застави.

Недоліки заставного кредиту

Схема роботи усіх банків цілком зрозуміла. При видачі кредитів фінансова організація хоче убезпечити себе від всіх можливих подій, пов’язаних з несплатою боргу. Разом з тим, заставний кредит має масу недоліків:

1. Відсутність відповідного майна для застави.

2. Довгий збір документів. Справа в тому, що будь-яке заставне майно потребує попередньої незалежної оцінки. На це піде декілька днів і у результаті оформити кредит можна буде тільки через 5-15 днів.

3. Великі суми. Заставний кредит найчастіше характеризується великими сумами, тому він не підійде для тих, кому потрібна невелика сума прямо зараз.

 

Де взяти без заставний кредит

Вам терміново потрібні були гроші на покупку побутової техніки або електроніки? Наближається кругла дата? Знайшли гарячий тур для поїздки на відпочинок? Всі ці та ще безліч інших планів ви можете реалізувати з кредитами від ШвидкоГроші. Ми пропонуємо оформити кредит за 20 хвилин без застави, поручителів і великої кількості паперів. Чому це зручно? Скористатися грошима ви зможете вже в день звернення в нашу компанію. При цьому з документів потрібно зовсім небагато:

● оригінал паспорта;

● код ІПН.

Заповнити анкету на отримання кредиту можна двома способами.1. Прийти до найближчого відділення ШвидкоГроші і звернутися до менеджера – потрібно буде заповнити анкету, дочекатися рішення і відразу отримати гроші.2. Зайти на сайт компанії, вибрати потрібну суму кредиту і заповнити заявку онлайн. Після цього з вами зв’яжеться менеджер. При отриманні схвалення, потрібно пройти до найближчого відділення для підписання договору.

Читайте також  Скільки українські заробітчани отримують у Польщі: озвучено цифри

Розмір кредиту

Ми намагаємося запропонувати максимально гнучкі умови позик, тому працюємо за схемою: видача кредиту-успішне погашення-збільшення кредиту.

● Ті, хто звернувся до нас в перший раз, може отримати суму від 400 до 5 000 грн.

● Повторне звернення при своєчасному погашенні дає право збільшити кредитну суму.

● Термін кредиту від 7 до 14 днів, тому ви можете погасити позику з першої ж зарплати.

● Ціна за користування грошовими коштами складає всього 2% в день.

● Вирішили погасити позику достроково? Ми обов’язково зробимо перерахунок.

 

Для яких цілей передбачений беззаставний кредит

Без заставний кредит є різновидом споживчої позики, яка може використовуватися на будь-які потреби:

● покупка меблів;

● придбання побутової техніки;

● організація свята;

● відпочинок;

● будь-які інші споживчі цілі.

Таким чином, кредити без застави від ШвидкоГроші можуть швидко і ефективно вирішити багато фінансових проблем.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.