Сивина в бороду – біс в ребро…На яких молоденьких і довгоногих красунь повелись скандальні українські депутати

Українські політики у справах амурних більше воліють наслідувати Дональда Трампа, ніж, наприклад, французького президента Еммануеля Макрона. Наші, як і ексцентричний президент США, обирають молоденьких, і зовсім не переймаються, якщо для цього потрібно відправити у відставку старшу дружину.

Ми зібрали п’ять найбільш скандальних історій минулих років, розташувавши учасників нашого своєрідного хіт-параду за різницею у віці між закоханими.

Давид Жванія любить мистецтво в усіх його проявах

В опального олігарха Давида Жванії із «зіркою» українського шоубізу Лідією Аксенич років 13 різниці Ще років п’ять тому про сім’ю Давида Жванії писали як про зразково-показову. Дружина-красуня, четверо дітей, романтична історія випадкового знайомства на дискотеці. Але поки Оксана Жванія жила з молодшими дітьми у Швейцарії, нібито працюючи там референтом в українському посольстві, її благовірний підібрав на черговій дискотеці Лідію Аксенич. Жванія проміняв Оксану на молодицю з сумнівною біографією Хто ж така ця Аксенич?

З її сторінки у Фейсбуці видно, що народилася вона в Южно-Сахалінську в Росії. Згодом вивчала юриспроденцію в Москві. Але у Києві вона співає. А спонсором цих мистецьких потуг виступає (чи скоріше виступав) Жванія.
Пік творчості Аксенич припав на 2014-2015 рр. У неї навіть була презентація концертної програми і пісня, яка стала саундтреком до українського еротичного фільму. Потім у спонсора, як подейкують, закінчилися гроші, а з ними і співоча кар’єра Лідії.
Щоб зрозуміти, що людство нічого через це не втратило, можете переглянути оцей кліп. Проте знайомі пари кажуть, що у Жванії та Аксенич все серйозно. Вони живуть разом, а два роки тому у них народилася дитина. З іншого боку, у таблоїдах часом пишуть про феєричні сварки між ними – з биттям посуду на публіці і танцями на ні в чому не винних чужих автомобілях

Читайте також  Його вже бояться: що пишуть у мережі про Вакарчука-президента

Козак Гаврилюк і дівчина з Коломиї «Школьніца»

Ярина Хемій розбила серце козака Гаврилюка «на маленькі такі кавалки».

А між ними 14 років різниці Михайло Гаврилюк долею випадку став обличчям Революції гідності. Простий сільський дядько з козацьким обличчям з лицарською гідністю витримав глум беркутівців. Але, як зізнавався сам Гаврилюк, у нього як у справжнього козака жінок «і в Києві, і під Києвом, і в кожному селі».

Так, під час Євромайдану він знайомиться зі студенткою педуніверу Драгоманова Яриною, якій на той час не було і 20-ти. Тож не дивно, що значно старший Гаврилюк дражнив свою дівчину «школьніцею». У 2016 році, коли Михайло вже був народним депутатом, пара побралася, відгулявши скромне весілля на 60 чоловік у рідній для нареченої Коломиї.
«Руки – як в бусола крила, очі – як два озера, щоки рум’яні, червоні – як галстук у піонера». Дівчата з Коломиї – погибель для козаків Це була би дуже гарна історія кохання, якби не одне «але».

Козак Гаврилюк втік на Євромайдан від своєї цивільної дружини Оксани, забравши з собою останню двадцятку. Зі старшою від нього на 10 років Оксаною Михайло познайомився на заробітках у Росії, вони разом повернулися у його рідне село на Буковині, де Гаврилюк почав перебудовувати хату. Але революційний Київ, красуня-студентка і політична кар’єра швидко поклали край цим стосункам.
Козак Гаврилюк піддався столичним спокусам і в рідне село вже не повернувся

Нестор Шуфрич і таємнича незнайомка з декларації  

Нестор Шуфрич тримав кохану, молодшу за нього на 19 років, у секреті від публіки Колись Нестор Шуфрич був постійним відвідувачем п’ятничних політичних ток-шоу і учасником усіх політичних бійок. Але останнього разу він потрапляв під пильну увагу преси, коли «розсекретив» свою співмешканку – Катерину Майкову.

Читайте також  Кремль – у істериці: Чому Росія уже програла вибори президента в Україні

Виявилося, що дівчина разом з Шуфричем вже шість років і встигла народити йому двох дітей. За час співжиття з Нестором Івановичем вона обжилася двома квартирами в Києві (одна з них площею 467,6 кв. м), півсотнею ювелірних прикрас, шубами, годинниками, дизайнерськими сумками, колекцією ваз, а також заначкою в 87 тисяч доларів. Також у неї є елітна земля в селищі Козин під Києвом і купа іншої нерухомості. При чому в декларації Шуфрича за 2016 р. жодних доходів Майкової не вказано.
Уривок декларації Нестора Шуфрича за 2016 р. Ви і не знали, що за народження сина можна в подарунок отримати квартиру площею 5 (!) соток Сама Майкова з Харкова. Вона закінчила Харківський автомобільний університет, пробувала себе в модельному бізнесі, професійно займалася бальними танцями. Коли ж Шуфрич познайомився з нею, вона працювала тележурналісткою. Після зустрічі з політиком дівчина переїхала в Київ і облишила кар’єру.

Цікаво, що крутіше – бути дівчиною Шуфрича чи дівчиною Бонда

Мішель Терещенко запав на громадянську позицію 

Мішель Терещенко – нащадок українських промисловців та меценатів, народився і більшу частину життя прожив у Франції. А на початку 2000-х наважився приїхати в Україну та започаткував у Глухові підприємство з вирощування льону.

На виборах 2015 р. став сенсацією, переконливо перемігши мера Глухова. І ось у той буремний передвиборчий період Терещенко (а йому тоді вже було трохи за 60) знайомиться з молодицею бальзаківського віку Оленою Єськіною.

Видається, що пристрасті там були непересічні, адже пара побралася буквально через рік – у жовтні 2016 р. І 24 роки різниці їм не стали на заваді.   Сукня зі шлейфом, локони як в Анжеліки, і лімузин під колір манікюру. Якщо ваша молодість пройшла в Радянському Союзі, то ваше ідеальне весілля виглядає так А якщо без жартів, Єськіна – розумничка.
Свого часу вона займалася виробництвом годинників, була депутатом Київради, та й зараз очолює громадську організацію «Кияни для киян» і бореться проти руйнації пам’яток архітектури в Києві.
В житті Єськіна виглядає краще, ніж на весіллі, і бореться проти руйнування старого Києва

Читайте також  Діти з Харкова створили мультфільм про Закарпаття

Петро Симоненко – коли сивина в бороду…

Ця добірка була б неповною без вже призабутої історії про те, як у кінці 2000-х лідер тепер вже забороненої КПУ Петро Симоненко пішов від своєї дружини до молодшої на 26 років журналістки Оксани Ващенко.

На той час Ващенко був усього 31 рік, і вона була молодша за Симоненкових дітей від попереднього шлюбу. Цікаво, чи бува Петро Миколайович не звабив Ващенко співами гімну СРСР чи декламацією «Квітневих тез» Леніна?
З того часу у парочки народилося двоє дітей, тож, хоч у Симоненка політична кар’єра пішла під укіс, він, виявляється, ще той пустунчик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.