Три постріли в потилицю від своїх: На Полтавщині жорстоко розправились з капітаном ЗСУ за те, що він…

У Полтавській області в одній з військових частин застрелили капітана збройних сил України, який воював в АТО. У той же час поліція кваліфікує цю подію як самогубство, повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат України Сергій Каплін.

 

Нардеп зазначив, що загиблий, якого тричі вистрілили в потилицю, шість разів був в АТО. На його думку, військовослужбовця вбили, тому що він бачив, як з частини вивозили зброю для продажу.

В одній з військових частин застрелили хлопця трьома пострілами в потилицю, застрелили простого пацана. Застрелили, тому що він, за нашою інформацією, бачив як вивозили зброю для продажу, – написав Каплін.

Нардеп звинувачує у трагедії начальника управління поліції Полтавської області Олега Беха, якому напередодні присвоїли звання генерала. Більш того, в поліції кваліфікують інцидент у військовій частині як самогубство.

Новий генерал кваліфікував це як, увагу, самогубство. Мати хлопця задає питання генералу: як це … три отвір в потилиці, яке самогубство. А новий генерал поліції мовчить, відвертаючи голову. А ще генерал керує газолінова мафією, займається замовленнями, прослуховує політиків та інших силовиків, – додав Каплін.
Також нардеп зазначив, що візьме це під особистий контроль і надасть підтримку матері загиблого.

Цей інцидент на своїй сторінці в Facebook прокоментував журналіст Роман Бочкала, який закликав головного військового прокурора України Анатолія Матіоса взяти цю справу під особистий контроль.

Пацану засадили три кулі в потилицю. Пристрелили як фашиста якогось … Як ворога. Чи не аватара, що не Сепар … А свого! Хлопця, який недавно служить. Чи не на передку, а в Полтавській області. Прямо на території ВЧ. Убитий ніби як багато знав про контрабанду зброї з зони АТО. Оформили як самогубство. Місцевим ментам віри немає. Прошу Анатолія Матіоса взяти цю історію під особистий контроль! Обуренню немає меж …, -написав Бочкала.

Читайте також  Стали відомі подробиці смертельного ДТП на Надвірнянщині. ФОТО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.