З ПОЧАТКУ РОКУ 2000 ПРИКАРПАТЦІВ ОРТИМАЛИ УКРАЇНСЬКИЙ ПАСПОРТ НОВОГО ЗРАЗКА, ID-КАРТКУ

Одним з учасників чергового засідання депутатів обласної ради – членів постійної комісії з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму, яке днями відбулося в Івано-Франківську, був заступник начальника УДМС в області Орест Рудницький.

images (14)

З-поміж інших питань порядку денного члени комісії отримали вичерпну інформацію  про порядок оформлення документів для виїзду за кордон, пише Фіртка із посиланням на ДМС в Івано-Франківській області.
Як  повідомив заступник керівника управління міграційної служби області, на сьогодні на Івано-Франківщині є 10 територіальних підрозділів УДМС, де мешканці краю та інші громадяни України мають можливість оформити документи для виготовлення закордонного паспорта. Крім того, депутатів обласної ради ознайомили з порядком оформлення паспорта громадянина України у вигляді ІД-картки особам, які досягли 16-річного віку і отримують головний документ людини вперше.
«Від середини січня молодим людям оформлено понад 2000 паспортів громадянина України нового зразка. Стосовно закордонних паспортів, то в Івано-Франківській  області  вже традиційно, як це склалося за останні роки, оформляється значна кількість таких документів. З початку року відвідувачам міграційної служби області оформлено понад 20 тисяч закордонних паспортів, а минулоріч 88 тисяч прикарпатців і гостей краю звернулися в службу з заявами щодо оформлення документів для виїзду за кордон»,  – повідомив Орест Рудницький.
В даний час зусилля Управління ДМС України в Івано-Франківській області спрямовані на те, щоб обладнати робочими станціями для оформлення закордонних паспортів усі підрозділи міграційної служби області.
Джерело: firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: