Всі думали, що його вже не знайдуть… Зниклого священика знайшли в БОРДЕЛІ, від подробиць свідомість вас покине

У білоруському Вітебську під час штурму борделя затримали батюшку з храму Святих Апостолів Петра і Павла у Всеволожському районі Ленінградської області Росії, передає Корупція.Інфо

Напередодні батюшка нібито поїхав до монастиря і пропав.

Зазначається, що 4 серпня із заявою про зникнення чоловіка прийшла мешканка селища імені Морозова. Чоловіком виявився 39-річний священик, отець Микола, з Храму Святих Апостолів Петра і Павла в тому ж селищі. Його ім’я Микола Кірєєв. Жінка розповіла, що чоловік 2 серпня поїхав у паломницький вояж по Московській області. В останній раз він телефонував 3 серпня вдень і сказав, що збирається їхати в місто Істра для відвідування Воскресенського Ново-Єрусалимського монастиря. Після цього він зник.

Пізніше стало відомо, що батюшку затримали в борделі Білорусі.

При цьому, білоруські правоохоронці зазначили, що Кірєєв не був клієнтом “закладу”.

Але водночас проти нього вже порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 171 Кримінального кодексу Білорусії – “використання заняття проституцією або створення умов для заняття проституцією… пов’язані з вивезенням за межі держави особи для заняття проституцією… або з використанням для заняття проституцією свідомо неповнолітнього, або вчинені організованою групою”.

ЗМІ дізналися, що священик їздив до Вітебська в 2008, 2009, 2010 і 2014 роках.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.