ПРОСТО ЖАХ! На Херсонщині поривом вітру перевернуло вантажівку, яка роздавила людину

Майже сотня населених пунктів в Україні залишилася без світла.
Україну накрила негода – грозові дощі, місцями зливи та сильні пориви вітру. Як наслідок – одна людина загинула, п’ятеро постраждало, сотня населених пунктів залишаються без світла. В Українському гідрометцентрі попереджають, що зливи зі шквалами вируватимуть і сьогодні.


Синоптики попереджали, що негода накриє Києв ще ввечері неділі й вирувати всю ніч. Але прогноз справдився частково – столицю оминуло, цілу ніч йшов спокійний дощ.

Вирувала ж негода на Півдні та в Центрі. Без світла нині залишається майже сотня населених пунктів у п’яти регіонах. Найбільше – у Миколаївській та Одеській областях.

На Миколаївщині негода наробила лиха. Там сильний вітер ламав опори, які падали та перекривали дороги, під натиском падали й дерева. На одному з кафе зірвало дах, він приземлився на трьох на людей. Усі живі.

А от у Лазурному Скадовського району на Херсонщині поривом вітру перекинуло вантажівку, вона впала на людину, яка загинула. У салоні авто було двоє дітей – вони живі, зараз у лікарні.

Разом із дощами до України прийшла довгоочікувана прохолода. Прогноз на 7 серпня
Зливи, грози та шквали синоптики прогнозують сьогодні, 7 серпня, ледь не в усій Україні. Разом з ними – зниження температури.

Літо ж повернеться за три дні. Від 10 серпня синоптики знову прогнозують пекельну спеку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.