Скандал: в Івано-Франківську забудовники зводять споруду без документів (фото)

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін вкотре у Фейсбук написав про чергову незаконну забудову в місті.

Незаконну дев’ятиповерхівку на вулиці Саєвича, 5 намагаються збудувати за документами, які були видані на будинок, який знаходиться поряд, передають Версії з посиланням на  Станіславське ТБ.

Крім того, Волгін наголосив, що при прямому підрахунку можна нарахувати більше ніж 9 поверхів будинку.

Замовник будівництва – ПП “Меридіан” та ФОП Бородайко. Генпроектувальник – ПП “АР-КО”. Генпідрядник – ПП “Західконтинент”. Завершити будівництво планують у IV кварталі 2016 року. Біля дев’ятиповерхівки пише, що всі квартири уже продані.

1044300_1694801160792695_4193539758107234533_n

“Я вже писав про одного “мудрогелика”, у якого в документах прописано 9 поверхів, а при прямому підрахунку завжди налічується більше… Але це все пил, як з’ясувалося. Як то кажуть, “жадібність фраєра згубила”… За 1,5 тижні роботи я з’ясував, що виявляється будинок вцілому незаконний! Ці “мудрогелики” почали будівництво даного об’єкта за документами, які видавалися на сусідній будинок! (АПЗ # 266 від 29.12.2004 р.) Загалом, чим далі в ліс, тим крутіші партизани .. Але з такими “винахідливими” суперниками приємно попрацювати, панове присяжні. Звичайно це сарказм (ps Тепер головне завдання, щоб “мудрогелики” не оформили даний об’єкт як незавершене будівництво)”, – написав Андріан Волгін та поділився фотографіями забудови та документами.

До слова, в Івано-Франківську вже два місяці вирішується питання щодо незаконного будівництва на вулиці Мазепи, 144. Андріан Волгін безпосередньо контролює і тут процес незаконного будівництва, намагаючись завадити, щоб зберегти зелену зону біля міського озера в Івано-Франківську.

Нагадаємо, в Івано-Франківську запустили проект “Зупинимо незаконні забудови міста Івано-Франківська”. Вже відомі декілька проблемних адрес: Мазепи 35а, Церковна 25, Саєвича 5, Саєвича 5а, Пасічна 63, Марійки Підгірянки 25, Мельничука 14,16. Мешканці міста зможуть повідомляти про незаконні забудови на спеціально створено сайті – www.stopbud.if.ua.

Читайте також  "Пролилася перша кров": два нардепа влаштували бійку в студії

Джерело: http://www.versii.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: