“Безвізові” бабусі, які поставили на вуха увесь аеропорт, розповіли подробиці своїх єврогастролів (відео)

Повернення зірок. Українські бабусі, які мандрували Європою, прилетіли до України. Їхні фотографії з аеропорту “Бориспіль” облетіли Інтернет. Користувачі жартували, мовляв завдяки “животворному” безвізу пенсіонерки полетіли за розсадою або ж за продуктами.

Що ж насправді бабусі робили у Європі та чому вони після прибуття поставили на вуха увесь аеропорт, ідеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

Кілька днів тому в терміналі аеропорту люди помітили 13 сільських пенсіонерок, які прямували до Європи. За лічені хвилини фотографії набрали тисячі переглядів та вподобань. Користувачі соцмереж жартували: “Сусідка сказала, що в Європі морква на 15 копійок дешевше”, “Бізнес-тур за голландською картоплею для розсади”, “Їдуть вчити європейців казати “бабуся”.

Із Угорщини вони повернулися в неділю, 6 серпня. Виходячи з терміналу, вони почали співати. Гучний вихід бабусь чує чи не увесь аеропорт. Люди одразу упізнають у пасажирках тих самих пенсіонерок зі світлин та просять сфотографуватися. Ті кидають пакети та картаті сумки – і в танок. Це усе на мобільні телефони знімають навіть пілоти – такого ще не бачили.

Як виявилося, бабусі – з Чернігівщини, учасниці фольклорних ансамблів, яким уже понад 50 років. Літали співати на угорському фестивалі. Туди їх запросив музикант Бот Міклош – вмовив 13 пенсіонерок, яким у середньому 75 років, уперше в житті полетіти за кордон.

Після майже тижня гастролів щасливі бабусі повертаються додому. Дорогою, між піснями, розповідають, не очікували, що вмить стануть зірками Інтернету та їх покажуть по телебаченню.

Закордонні паспорти та всі інші документи їм зробили угорці. Кажуть, у самих на це грошей немає. Але попри усе до останнього вагалися, чи їхати. Тепер вражені тамтешньою гостинністю пенсіонерки впевнені, що ще не раз заспівають європейцям.

Читайте також  “Напівживу бабусю з коронавірусом два тижні ганяли по кабінетах”: жінка розповіла про сім кіл пекла у місцевій лікарні

За кілька годин вони з Борисполя доїхали до рідного села Козацьке на Чернігівщині. Вони розходяться по хатах. Уже відсьогодні на українських гастролерок чекають городи, худоба та хатні справи. А у вівторок, як зазвичай, вони знову зберуться у сільському клубі за українською піснею.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.