Франківська плавчиня ледь не померла, перепливаючи Ла-Манш, і пояснила причину невдачі. ВІДЕО

Учора вся Україна спостерігала за тим, чи вдасться першій українці в історії, франківці Марії Крестьянській перепливти знамениту британську протоку Ла-Манш.

На жаль, Марія на останніх кілометрах до протилежного берега була змушена зійти з дистанції, пише WestNews. Щойно вона прокоментувала невдачу на шляху до своєї мрії у Фейсбуці. Виявилося, що спортсменка в кінці елементарно перестала розуміти мову, якою з нею говорила її команда – їй здалося, що з борту супровідного судна всі спілкуються з нею іспанською. Такий симптом – очевидна рання звістка сильного переохолодження та виснаження. Відтак, капітан судна зробив все можливе, аби витягнути Марію із води і врятувати її життя. Адже через годину після неї з Ла-Маншу витягнули і госпіталізували плавця, що рухався паралельно з українською спортсменкою. По дорозі до лікарні чоловік помер.

Сама Марія каже, що не жаліє і не сумує через такий фінал, а рада, що спробувала втілити свою давню мрію і що зберегла здоров’я та життя. І в кінці англомовного допису написала: “Слава Україні!”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.