Гриценко в Івано-Франківську: Діюча влада стає небезпечною для країни (фото)

В Івано-Франківську з робочим візитом перебуває лідер політичної сили «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Мета його приїзду полягає в тому, щоб пояснити мешканцям Прикарпаття, як подолати шлях від активного громадянина до держави-лідера.

Також, під час спілкування із журналістами Анатолій Гриценко прокоментував ситуацію з позбавленням Міхеїла Саакашвілі українського громадянства. На думку політика, рішення прийняте Президентом Петром Порошенком, є злодійкуватим та гидким.

«Це рішення по Саакашвілі – це крайня межа, яка показала «обезбашеність» теперішньої влади, по своїй суті, воно не чоловіче. Порошенко довів, що не сприймає людей з іншою точкою зору. Продовжують поливати брудом мене, – як політичного опонента, журналістів, громадських діячів та будь-кого, хто має рейтинг співставний з Порошенком. Це травля, агонія – не від сили, а від слабкості. Це говорить про те, що діюча влада стає небезпечною для країни», – наголосив Гриценко.

Що ж стосується проекту пенсійної реформи, який планують впроваджувати в Україні, то Анатолій Гриценко вважає його «косметичним ремонтом пенсії». Це не та реформа, яка потрібна країні, яка має стратегічне значення.

“Пенсійна реформа Україні потрібна. Але це не суто вирішення питання наповнення пенсійного фонду і зменшення його дефіциту, це комплексне завдання, яке передбачає розвиток економіки, створення робочих місць, зміни у податковій системі та ефективні суди, митниці і так далі, для того, щоб при збільшенні страхового стажу людям було, де працювати. Тому вихопити просто пенсійну реформу, не чіпаючи економіки – «кіна не буде». Я стверджую, що там немає пенсійної реформи. І навіть тут між Порошенком і Гройсманом йде війна – чиє прізвище буде пов’язане, нехай з маленьким, але підвищенням пенсії.

Я дуже сподіваюся, що люди завдяки відчуттям через власну кишеню, через життя по-новому, яке їм обіцяли і яким воно виявилося насправді, нарешті зрозуміють, що досить вже олігархату бути у владі – нічого доброго з того не виходить.”

Лідер «Громадянської позиції» також наголосив, що не дозволить олігархам за безцінь скупити українські землі, а парламенту – протягнути аграрну реформу. Він разом з однодумцями готовий вийти під стіни Верховної Ради та всіма можливими методами не допустити скачування мораторію на продаж землі.


«Наша партія абсолютно нормально сприймаємо різні форми власності, включаючи приватну власність на землю. Але це в жодному разі не можна робити при нинішній владі, в умовах коли понад дві третини населення збідніли. Коли у людей немає грошей – вони готові продавати землю за безцінь. Коли у фермера немає грошей, то він не буде купувати землю. У цих умовах її скуплять кілька родин олігархів, які колись так само приватизували підприємства, а потім знищи їх. Тепер, у їх розумінні, підійшла черга, щоб промислових олігархів замінити на земельних. Це не буде ринок землі, – вони просто черговий раз обдурять народ», – підсумував Анатолій Гриценко

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.