Опубліковано кадр страшного поранення Яроша (фото 18+)

Дніпровський хірург уперше опублікував фото жахливого поранення лідера “Правого сектору” Дмитра Яроша

Розмістив фото заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Юрій Скребець на своїй сторінці в Facebook. Саме Скребець оперував Яроша три роки тому.

У публікації лікар відзначає приємне здивування фізичним станом “Провідника”, з яким зустрівся три тижні тому. Після важкого поранення лідер “ПС” легко у присутності лікаря зробив 30 віджимань. Медик пояснює, що це винятковий результат, як для подібного поранення.

 

Нагадаємо, Дмитро Ярош був поранений в боях за Донецький аеропорт 21-го січня 2015 року. В результаті попадання двох осколків йому перебило руку та пошкодило голову. Тоді лікарі відзначали тяжкість поранення нардепа, а журналісти пояснювали, що від більш серйозних поранень Яроша врятувала каска.

Раніше фотографи зафіксували Яроша в залі Верховної Ради, в якій він довгий час не з’являвся, так як воює проти російської агресії на сході України.

Також Дмитру Ярошу на зборах заборонили одягати форму «Тризуба». Про це в Фейсбуці повідомив прес-секретар ПС Артем Скоропадський. «Вчора відбулися збори« Тризуба »імені Степана Бандери, на якому посаду провідника була скасована, оскільки Ярош, займаючи цю посаду, не виконував своїх обов’язків з часів закінчення Майдану. Тепер в «Тризубі» не існує такої посади. І форма «Тризуба» за внутрішніми правилами організації повинна висіти у Дмитра Яроша в шафі, адже одягнути її він може тільки з дозволу командира «Тризуба» імені Степана Бандери », – написав Скоропадський. Організація «Тризуб» імені Степана Бандери називає себе основою Національно-визвольного руху «Правий сектор».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.