На Прикарпатті жорстоко убили іноземку, тіло сховали у лісі

9 серпня до коломийських поліцейських звернулися жителі Республіки Молдова, які повідомили про зникнення їхньої знайомої, 48-річної жінки.

Під час першочергових слідчих дій встановлено, що 8 серпня жінка ходила вулицею у селі Марківка, пропонуючи його жителям купити посуд (каструлі). Так вона на вулиці зустрілася з 37-річним місцевим мешканцем, який зацікавився товаром і запросив її до свого будинку, щоб оглянути його, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Поспілкувавшись з подорожньою, господар запропонував жінці пригостити її. Налив чарку, другу, а потім між захмелілими виник конфлікт на побутовому ґрунті, в ході якого у чоловіка виник умисел на позбавлення її життя. Він, озброївшись молотком, наніс потерпілій декілька ударів у голову, від яких вона померла на місці. Щоб приховати сліди злочину, нетверезий підозрюваний тачкою вивіз тіло у лісопосадку, де, як пізніше повідомив правоохоронцям, мав намір спаливши знищити його.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчиненого злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яке крається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Триває досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.