На 36 тижні вагітності чоловік її кинув. Те, ЩО сталося потім, просто подарунок долі!

Приголомшлива історія з гарним кінцем!

 

Розповідь цієї вагітної жінки з Австралії дуже сумна. Її звуть Аманда, і вона знаходиться на 36 тижні вагітності, виношуючи свою першу дитину. Більше трьох років Аманда і її чоловік безуспішно намагалися зачати дитину. Нарешті, коли їй вдалося завагітніти, вони купили будинок і переїхали до нього. Здавалося б, у цій сім’ї попереду щасливе майбутнє. Однак незабаром сталося непередбачене, те, що перевернуло все життя Аманди. Близько місяця тому її чоловік вирішив залишити сім’ю. І вагітна жінка залишилася зовсім одна, без засобів до існування у величезному будинку.

На щастя, про її тяжкому становищі дізналися люди. Аманда була запрошена на одну з найбільш відомих радіостанцій в Сіднеї, але вона не мала ні найменшого уявлення, навіщо її туди запросили. Що ж побачила Аманда, коли дізналася на відео свій будинок?

Спочатку вона побачила побутову техніку. Аманді пообіцяли, що її величезний будинок повністю приведуть в порядок.

Потім Аманді показали холодильник, заповнений наборами з їжею. Вона буде отримувати такі набори протягом трьох місяців щодня.

 

Потім вона побачила безліч предметів для майбутнього малюка: коляску, диски по вихованню дитини, предмети гігієни та багато іншого.

 

А в духовці знайшлася пачка грошей в 10 тисяч доларів!

 

Як же відреагувала Аманда на такий сюрприз? Це дуже емоційний момент! Дивіться самі!

Це приголомшлива історія з неймовірно добрим кінцем. Побільше б таких історій в житті!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.