Топ-5 найпопулярніших б/в “іномарок” на івано-франківському авторинку

Ринок вживаних автівок завжди приваблював автолюбителів можливістю купити якісну “іномарку” зі значною знижкою. Попит на певні марки авто показує, які з них пропонують оптимальне співвідношення ціна-якість, незважаючи на попередню експлуатацію.

Про це пишуть Версії з посиланням на Все про авто.

Яскраве відображення уподобань вітчизняних автомобілістів демонструє всеукраїнський онлайн-авторинок АвтоМото, оскільки агрегує оголошення зі 100 автосайтів. Завдяки доступу до такого масиву даних команда сайту Automoto.ua визначила п’ятірку найпопулярніших б/в “іномарок” на івано-франківському авторинку. В основу рейтингу покладені об’єми продажів за період з 1 січня по 31 липня 2017 року. Тож позиції серед найбільш продаваних авто розподілилися так:

Очевидна залежність попиту на авто від його ціни. Винятком є лише Ауді А6, який дорожчий, ніж Рено Меган, проте, завдяки своєму авторитету серед українських автомобілістів, вирвався вперед. З моменту виходу на вітчизняний ринок цей автомобіль завоював серця поціновувачів марки Audi своєю багатофункціональністю, відмінною якістю та фірмовим повним приводом Quattro. Поєднання цих параметрів сповна виправдовує ціну А6.

Лідера рейтингу Фольксваген Гольф намагається наздогнати його прямий конкурент Renault Megane, більше про який можна дізнатися у огляді від Автомото. Якщо ви вже знайомі з Меган, то, мабуть, помітили, що його базова версія більш приваблива, ніж VW Golf, щодо набору технологій. Звідси – нижча ціна. Проте останній надає великі можливості персоналізації свого авто великою кількість опційного обладнання.

Останніх два місця займає легендарний Мерседес Е-клас та Шкода Октавія, яка, до речі, випускається концерном Volkswagen. Обидва – достойні варіанти, зі своїм стабільним фан-клубом.

Таким чином, ми отримали п’ятірку визнаних на ринку Івано-Франківська авто, які, крім відмінних експлуатаційних якостей, відрізняються високою цінністю при перепродажі.

Читайте також  Це ненормально: Гройсман визначив долю "євроблях"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.