Відривається в окупантів на повну: доньку відомого військового зловили під час відпочинку, нехай її тато тепер в АТО відправить

Батько відповідає за мобілізацію до АТО, передає Корупція.Інфо

Донька заступника голови Луганського обласного військкомату Олега Моцпана відпочивала в окупованих Криму, Луганську та Донецьку.

Про це повідомив відомий блогер Денис Казанський.

“Свою дочку Альбіну він відправляє відпочивати в окупований Крим і Сочі. Весь час, поки триває АТО, Альбіна їздить на тусовки то в захоплений бойовиками Луганськ, то Крим, то на Кавказ, то в Ростов. При цьому Альбіні Моцпан тільки 18 років. Так що на самодіяльність її поїздки ніяк не тягнуть. Без дозволу і участі батьків її подорожі відбутися навряд чи змогли б”, – пише Казанський на сторінці свого блогу.

Фото своїх подорожей дівчинка сама викладає на своїй сторінці vseveshnii_enot. Відзначимо, що після появи публікації, сторінку з Instagram вже видалили.

Так, у лютому цього року Альбіна відвідала Сочі, у 2016 році – анексований Крим, а осінню 2014 року виклала фото з нічного клубу Michigan в Луганську. Бойовики в цей момент якраз готують напад на Дебальцево.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.