Часник вбиває 13 видів раку і 14 типів інфекцій

Сам Гіппократ захоплювався цією рослиною.
Склад часнику просто ідеально підходить для профілактики і лікування онкологічних захворювань.

Часник – унікальна по своїй природі рослина, завоювали любов мільйонів людей у всьому світі не тільки в якості оригінальної спеції, але і завдяки вживання часнику можна отримати величезну кількість переваг для здоров’я. Не секрет, що сам Гіппократ захоплювався здатністю часнику справлятися з різного роду інфекціями і називав його єдиним перевіреним засобом проти раку!

На сьогоднішній день часник піддався понад 15 тисячам досліджень і випробувань, які довели тісний зв’язок цієї овочевої культури з трьома основними причинами смерті людини – рак, інфекціями і серцево-судинними захворюваннями.

Тим не менш, за роки досліджень компоненти часнику так і не увійшли в список офіційно зареєстрованих медичних препаратів. Чому? Можливо, ця стаття допоможе отримати відповідь на це складне питання.

Унікальний склад часнику

Щоб оцінити всю міць впливу часнику на патогенні мікроби і вплив цієї овочевої культури на вільні радикали, слід ознайомитися з дією основних компонентів часнику.

Алліцин

Часник відноситься до сімейства лілій, куди також входить кольоровий цибуля, цибуля-шалот і цибулю-порей. Але на відміну від «побратимів» у цієї овочевої культури є одна особливість, а саме високий вміст алліцина – потужного антиоксиданту, який блокує діяльність вільних радикалів. Завдяки цій особливості часник є ефективним інгібітором утворення і поширення злоякісних клітин.

Не секрет, що для процесу поділу і метастазування ракових клітин необхідно постійне харчування. Проте присутній в часнику алліцин провокує голодування пухлинних тканин, завдяки чому блокуються шляху поширення злоякісного процесу. Володіє алліцин і потужним антибактеріальну властивість, завдяки якому регулярне вживання часнику допомагає запобігти більшість відомих інфекцій.

Кварцетин і сполуки сірки

Ці компоненти доповнюють і підсилюють вплив алліцина на організм. За словами вчених з Американського інституту боротьби з раком, присутній в часнику кварцетин зупиняє ріст злоякісних новоутворень в товстій кишці, тканинах стравоходу, шлунка і сечового міхура.

Читайте також  Гороскоп на 31 липня для всіх знаків зодіаку: день випробувань та спокус

Сірчані з’єднання і зовсім здатні проникати через гематоенцефалічний бар’єр і боротися з раком мозку – гліобластомою. Повертаючись до кварцетину, необхідно згадати про здатність цієї речовини виводити з організму надлишки холестерину і зміцнювати стінки кровоносних судин. Дана особливість дозволяє часник поставити в один ряд з «серцевими» препаратами.

Диаллилдисульфид

Ще один компонент часнику, який відрізняється сильним профілактичним впливом на патогенних мікробів, та до того ж вважається потужним профілактичним засобом проти раку легенів, кишечника та шкіри.

Селен

Часник багатий найціннішим мінералом під назвою селен, який, за словами фахівців, здатний обмежувати приплив крові до пухлини і тим самим запобігати її зростання. До того ж селен допомагає легше переносити хіміотерапію, захищаючи організм від побічних ефектів такого лікування і попереджаючи хромосомні пошкодження ДНК.

Нарешті, селен є джерелом потужного антиоксиданту – глутатіонпероксидази. Це речовина запобігає окисленню холестерину і не дає йому осідати на стінках судин. Регулярне потрапляння в організм цього мікроелемента значно скорочує ризик виникнення інфарктів і інсультів.

Триптофан

Міститься в часнику і ще один засіб – триптофан, яка сприяє виробленню в організмі серотоніну, а потім і мелатоніну. Дана речовина виробляється шишкоподібною залозою нетривалий період відразу після засинання і є потужним засобом проти вільних радикалів. А якщо врахувати, що виробництво мелатоніну зводиться до нуля до 70 років, можна пояснити, чому онкологічні захворювання розвиваються переважно в похилому віці.

13 видів раку, що вбиває часник

Як можна було переконатися, склад часнику просто ідеально підходить для профілактики і лікування онкологічних захворювань. До речі, сучасні вчені виділили 13 видів злоякісних пухлин, з якими допомагає боротися цю рослину. До них відноситься:

мієлоїдний лейкоз;

лімфобластний лейкоз;

лейкемія або хронічний лімфолейкоз;

рак підшлункової залози;

рак товстої кишки;

рак молочних залоз;

рак ендометрія;

рак шийки матки;

рак печінки;

рак шлунка;

остеосаркома;

меланома,

лімфома.

14 типів інфекцій, які часник вбиває

Читайте також  Які 10 рослин потрібно обрізати зразу після цвітіння

Разом з тим, онкологічні захворювання аж ніяк не єдині, з якими здатний успішно боротися часник. Часник – вважається потужним протизапальним засобом, яке здатне усунути 14 типів інфекцій, в тому числі:

золотистий стафілокок;

стрептокок групи B;

мікобактерії туберкульозу;

синьогнійну паличку;

інфекцію клебсієли;

цитомегаловирусную інфекцію;

вірус імунодефіциту людини (ВІЛ 1);

хелікобактер пілорі;

афлатоксикоз;

афтозний стоматит;

кандидоз (молочницю);

клостридії;

холеру;

вірусні інфекції.

Серцево-судинні захворювання, які часник лікує

На сьогоднішній день відомо про 167 захворюваннях, які з успіхом лікує це чудове рослина. При цьому боротьба з онкологічними та інфекційними патологіями доповнюється благотворним впливом на серце та судини, а значить, лікуванням та профілактикою серцево-судинних захворювань – найпоширенішою причиною смертності у світі.

До речі, фармацевтична промисловість вже замислювалася над створенням поликапсули – універсальної пігулки, яка лікувала б всі серцево-судинні захворювання, включаючи підвищений або знижений тиск, погану згортання крові і високий рівень холестерину. Правда, всі спроби створити такий препарат не увінчалися успіхом, адже у кожного з них були свої побічні ефекти, а тому їх об’єднання приносило більше шкоди, ніж користі. У цьому сенсі природа створила такий «препарат» задовго до того, як про нього задумався чоловік і назва йому – часник.

Щоб переконатися в цьому, досить поглянути на спектр дії часнику на серце і кровоносні судини.

Так, часник забезпечує:

зниження артеріального тиску;

перешкода згортання крові;

перешкоджання утворенню атеросклеротичних бляшок;

зниження кількості жирової тканини, навколишнього міокард;

зміцнення серцевого м’яза;

розширення кровоносних судин;

уповільнення окислення крові;

запобігання запалення кровоносних судин.

Лікування хвороб часником

Наведені дані явно говорять про те, що часник є ідеальною, недорогий, і в той же час, безпечною альтернативою лікарських препаратів, покликаних боротися з раком, інфекційними захворюваннями, хворобами серця і судин.

На сьогоднішній день достеменно невідомо, скільки часнику потрібно вживати для того, щоб боротися з перерахованими захворюваннями. Тим не менш, фахівці рекомендують щодня з’їдати 4-5 зубчиків часнику.

Читайте також  Яку комісію кожні 5-15 років проходитимуть водії

При цьому дуже важливо вживати часник правильно, адже від цього багато в чому залежить лікування таким засобом. За словами медиків, щоб присутні в часнику компоненти принесли максимальну користь організму, спочатку слід посприяти вивільнення ферменту аллінази. Для цього, очистивши зубчики свіжого часнику, слід залишити їх на 15 хвилин, а потім подрібнити часник або пропустити через часникодавку, і вживати в їжу.

Чому офіційна медицина ігнорує часник

Навіть побіжне вивчення впливу часнику на організм дає розуміння того, яку важливу роль грає він у боротьбі за здоров’я людини. Однак офіційна медицина зовсім не поспішає оголошувати часник лікарським засобом та сприяти його поширенню по всьому світу. А адже такі кроки цілком реально могли б врятувати мільйони життів!

За статистикою, мільйони людей у всьому світі щодня вмирають від причин, пов’язаних аж ніяк не з війнами, а з інфекційними захворюваннями, викликаними відсутністю необхідних вакцин, поганими санітарно-гігієнічними умовами та хронічним недоїданням. Масове використання часнику в цьому випадку допомагало б зміцнити імунний захист організму і суттєво зменшити летальність.

Однак поки світова громадськість просто зомбирована помилковими обіцянками фармацевтичних компаній, які просто наживаються на пацієнтах, пропонуючи їм замість по-справжньому ефективного засобу, біологічно активні добавки, які не забезпечують і десятої частки ефективності часнику. У той же час коштують такі препарати в десятки, а то і в сотні разів більше!

Бізнес на лікарських препаратах приносить неймовірний дохід виробникам, а тому міняти препарати, які забезпечують їх нескінченним потоком грошей, на дешевий і вседоступний часник, абсолютно невигідно!

Ми не закликаємо вас відмовлятися від лікарських препаратів. Зрештою, багато медикаменти рятують і продовжують життя. Ми лише хочемо звернути увагу на те, що природа готова запропонувати нам не менш ефективні способи боротьби з самими страшними захворюваннями на світі без побічних ефектів і за значно меншою ціною. Бережіть своє здоров’я!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.