На Київщині чоловік жорстоко забив молоду жінку молотком. Те, що він зробив з тілом не вкладається в голові

Вчора, 14 серпня, у селі  Хотів Києво-Святошинського району  чоловік до смерті забив молотком жінку, після чого заволодів її автомобілем і обікрав будинок, передає Корупція.Інфо.

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на сторінку Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

Вчора, як тільки надійшло повідомлення від чоловіка про зникнення його матері та крадіжку речей із її будинку у селі Хотів, поліція розпочала комплекс оперативно-розшукових заходів. 4 години знадобилося співробітникам Києво-Святошинської поліції та обласним оперативникам Управління карного розшуку щоб відшукати транспортний засіб – у столиці. Правоохоронці влаштували засідку та затримали викрадача.

Виявилося, що 29-річний житель Кіровоградської області перебував у розшуку за крадіжку. Упродовж 10 днів він неофіційно працював вантажником у приватного підприємця в с. Хотів. Молодик обурився на вказівку своєї начальниці не курити в приміщенні, схопив молоток і наніс їй 10 ударів по голові. Бездиханне тіло жінки заховав у цеху, в непрацюючому промисловому холодильнику. Ретельно знищивши сліди злочину, заволодів автомобілем та поїхав до її помешкання, звідки викрав цінні речі.

На даний час речові докази вилучені. Підозрюваного затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчими відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.