Франківці просять допомогти розшукати громадян, які взяли їхні речі (фото)

Компанія молодих людей випадково залишила на літньому майданчику магазина «Тростянецький» сумку. В якій, за словами потерпілих, були документи на автомобіль, водійські права та значна сума коштів. Як стало відомо із камер спостереження, сумку забрала молода пара з дитиною. Проте, зі слів потерпілих, продавці магазину стверджують, що сумку їм ніхто не приносив. Тож громадяни просять відгукнутись та повернути речі.

Близько 20.00 год 16 серпня молоді люди відпочивали на літньому майданчику магазина «Тростянецький», що знаходиться по вулиці Степана Бандери в Івано-Франківську і випадково залишили там сумку. Через годину повернулись, проте, її вже там не було.

Одразу ж звернулись до працівників закладу. За словами потерпілих, продавці показали відео з камер спостереження на якому видно, як невідомий чоловік забрав сумку і слідом за ним йшла жінка з дитиною, – пишуть Версії.

«На відео видно, як вони чекали, поки компанія піде і потім забрали сумку. Ми одразу ж викликали поліцію і написали заяву ще вчора ввечері», – повідомила потерпіла.

Власник сумки розповів, що в ній були документи на автомобіль з польською реєстрацією, водійські права та значна сума коштів.

«Були права мої і дружини, техпаспорт від автомобіля, кредитні картки, гаманець і гроші. На відео видно, як сумку забрав чоловік і пішов», – зазначив Олег Вістовський.

У поліції кажуть, що факти про цю подію внесені до Журналу єдиного обліку.

«За цим фактом проводиться перевірка», – прокоментувала Мирослава Белдик, речниця ГУ НП в Івано-Франківській області.

Наразі громадяни просять відгукнутись та повернути речі. Якщо хтось впізнає людей на фото звертатись за телефоном: 099 662 12 35 Олег Вістовський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.