У Франківську переселенка з Луганська звинувачує “Сбербанк” у видачі фальшивих доларів

15 серпня в Івано-Франківську “Сбербанк” видав клієнтці фальшиві гроші – 100 доларів. Про це у соцмережі повідомила Зоя Соловйова, пояснивши обставини випадку.

“Мені переказали з Америки 150$. Я вчора була у Франківську і тому вирішила там їх отримати – ніколи би не пішла в цей банк, але так склалися обставини. Я пішла до Сбербанку на площі Міцкевича, 50$ я отримала у гривнях, 100$ – доларами. Пішли у Приват Банк – а мені там кажуть, що це фальшиві кошти.

Я подзвонила до поліції, виїхала відразу до цього банку, там мені сказали що я їх спеціально десь зібрала. При цьому працівник цього банку Войтичук Н.Б кричала касиру. щоб він в мене забрав документи. Звісно, цього не відбулося – я була не сама.Кошти також ніхто не повернув. Я відразу вийшла, стала чекати на поліцію. Приїхала поліція і ми відправилися у відділення по вул.Бельведерській, де я написала заяву”, – йдеться в повідомленні жінки.

Зоя Соловйова – переселенка з Луганської області, з міста Лисичанськ. Її чоловік понад два роки служив у зоні АТО. У Франківську жінка займається тим, що вишиває незвичні книги для дітей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.