Резонансна ДТП за участі олігарха Димінського: жінка померла, бізнесмен утік (відео)

18 серпня, в аварію потрапив відомий бізнесмен Петро Димінський. Його Mercedes врізався в інше авто, за кермом якої була молода жінка. Від отриманих травм вона померла на місці, а сам бізнесмен утік.

Близько 14:30 на трасі Львів – Краковець легковик Opel саме намагався звернути з дороги до села Ямельня. Раптом на повній швидкості у нього влетів Mercedes S-класу. 31-річна мешканка Ямельні, яка була за кермом Opel, померла на місці. Mercedes викинуло на узбіччя.

Згодом з’ясувалося, що це машина відомого львівського бізнесмена, власника футбольного клубу “Карпати” Петра Димінського. Відомо, що олігарх сам часто сідає за кермо Mercedes. Утім, цього разу водієм був 43-річний охоронець бізнесмена. Принаймні, так стверджують у поліції.
Як встановили правоохоронці, водій Mercedes S 65 скоїв зіткнення з автомобілем Opel Astra під керуванням 31-річної мешканки одного з сіл Яворівського району. Внаслідок отриманих травм жінка-водій померла на місці події,
– прокоментувала представниця прес-служби ГУ Нацполіції у Львівській області Іванна Кутнів.
За словами свідків, сам Петро Димінський теж був всередині авто. Одразу після зіткнення він швидко пересів у позашляховик своєї охорони та поїхав геть. Натомість, на місце аварії почали сходитись родичі загиблої. За їх словами, жінка була досвідченим водієм і не порушувала правила дорожнього руху.

43-річний водій Mercedes одразу пройшов тест на драгері. Перевірка показала відсутність алкоголю в крові. Журналісти 24 Каналу також намагалися поговорити із Петром Димінським, втім зв’язатися із бізнесменом не вдалося.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.