Еротичні світлини та фото зі світовими знаменитостями. Як відпочиває та розважається донька прикарпатського губернатора (фоторепортаж)

Єдина донька голови Івано-Франківської облдержадміністрації Олега Гончарука, Валентина хизується спокусливими світлинами з відпочинку та зустрічами із зірками.

Дівчина викладає фото з відпочинку закордоном у своєму Instagram, передає Бліц-Інфо.

Зокрема, напередодні вона зустріла пуерторіканського співака і музиканта Луїса Фонсі, що відомий своєю спільною піснею з Дедді Янкі під назвою «Despacito», яка зібрала понад 3 млрд переглядів на YouTube і отримала платиновий статус 34 рази

 

Також Валентина Гончарук виклала фото з італійським мільйонером Джанлукі Ваккі, що прославився в мережі танцями на яхті.

 

До слова, зараз у відпустці також перебуває і батько Валентини, голова ОДА Олег Гончарук. Раніше під час прес-конференції для ЗМІ Гончарук розповів, що організацією відпустки у їхній сім’ї завжди займається дружина. І цьогоріч вони як і зазвичай відпочиватимуть у Туреччині.

 

Як відомо, 26-річна Валентина Гончарук за професією медик, працює на кафедрі дерматовенерологіі Івано-Франківського медуніверситету та в Благодійному фонді Людмили Гончарук.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.