Доброволець АТО Олег Бутусін, що переїхав на Прикарпаття з Росії, 11 раз став батьком

У родині росіян Олега й Тетяни Бутусіних народилася донечка. Це одинадцята дитина у сім’ї, яка переїхала з Владивостока на Прикарпаття.

Про щасливу подію у спільноті Фейсбук повідомив батько, Олег Бутусін.
“Правосеки” люблять немовлят. Це правда, – написав щасливий тато. – Хочу поділитися зі справжніми друзями радістю! У нас народилася малеча! Слава Богу!”

Тепер родина, пише ГК, виховує шістьох хлопчиків і п’ятьох дівчаток.
Нагадаємо, сім’я Бутусіних переїхала з Росії в Україну два роки тому. З далекого Владивостока вони втекли в Західну Україну через політичні репресії.

Після того, як Олег Бутусін воював як доброволець на боці України, ФСБ Росії відкрило проти нього кримінальну справу за тероризм.

Найбільшою проблемою для родини є відсутність українського громадянства. Вони вже неодноразово звертались до влади. У 2015 році під час приїзду Петра Порошенка в Івано-Франківськ Тетяна Бутусіна з дитиною на руках підійшла до Президента та передала йому прохання надати їм громадянство.
Але громадянство отримала тільки Тетяна Бутусіна.

Після того, як Державна міграційна служба України прийняла рішення про депортацію захисника із родиною, Олег Бутусін звернувся до суду.

Після тривалої судової тяганини рішення ДМС визнали неправомірним, а відтак міграційна служба мусить повторно розглянути питання щодо надання Бутусіну статусу біженця.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.