“Мені наср*ть на те, що закон…”: Скандальна чиновниця влаштувала справжній терор родині АТОшника. Вони бояться за своє життя

У місті Вишгород Київської області чиновниця районної державної адміністрації (РДА) Світлана Знам’янська загрожує сім’ї колишнього бійця АТО Андрія Шуби.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила дружина військового Анастасія Шуба.

“Знайомтеся, це Світлана Григорівна Знаменська, начальник чорнобильського відділу управління соцзахисту Вишгородської РДА. Нещодавно Світлана Григорівна зробила ремонт у загальному коридорі, який веде на пожежний вихід, і вліпила броньовані двері, тим самим позбавила шансу жителів дев’ятого поверху врятуватися у разі пожежі”, – написала вона.

“Жителі інших квартир, зокрема і ми, були просто вражені таким нахабством. Зробили зауваження – реакції нуль. Викликали наряд поліції – реакція: “мені наср*ть на те, що закон забороняє закривати пожежний вихід, я це узаконила”, – додала жінка.

“Вирішили з сусідами йти законним шляхом, написали заяву в ЖЕК, склали акт. Чекаємо рішення цієї проблеми. Однак, вже другий день поспіль моїй родині надходять погрози по телефону від “адвокатів начальниці” із серії: “Ви навіть не уявляєте, кого ви торкнулися. Ви знаєте, на якій вона посаді? Ви собі не уявляєте, які у неї зв’язки! Вами вже займається податкова і будуть розбиратись, як ваш чоловік атошник отримав землю”, – поділилася вона.

“Ви розумієте, що після цієї війни у мене в житті залишилося мало чого, з того що я можу боятися? Мене задовбало, що в цій країні, якій я і мій чоловік віддали своє здоров’я, а тепер душевно так вигрібаємо, мене лякають “зв’язками”. Я жодній людині не дозволю бруднити ім’я моєї сім’ї. І не дозволю, якомусь “великому начальнику” ср*ть на закон, тому що у цієї гидоти є “зв’язки”. Досить тероризувати мою родину! Досить мене залякувати тільки за те, що я принципова людина і завжди йду до кінця!” – наголосила жінка.

Читайте також  Скандал навколо зґвалтування дівчинки-підлітка під Одесою: несподівані подробиці

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.