Стихійна торгівля і сміття після неї. Франківчани в шоці. ФОТО

Щоразу більше іванофранківців нарікають на велику кількість сміття у місті. Причому, звинувачують не так комунальні служби, як самих городян чи приїжджих, які залишають після себе гори непотребу.

Одні з таких – стихійні торгівці. Шокований від побаченого після них сміття і франківчанин Петро Гой. Чоловік скаржиться у групі «Комуналка ІФ» у соціальній мережі.

« Знову тротуар на Мазепи, навпроти “Сільпо”. Там, де рік тому посіяли новий газон… Стихійна торгівля з під ніг кожний день. Я десь розумію цих людей, які виживають, продаючи городину чи молочку… і навіть розумію, що місцями витоптана трава… Але стоп! Яке гі..о має бути в голові, щоб залишати після себе такий срач? Це ж вони вчора торгували, а сьогодні у своїх селах одягли вишиванки і пішли до церкви »! – обурюється дописувач.

Чимало сміття франківчани залишають там, де самі ж і відпочивають. Користувач Микола Грабовецький додає фото біля дамби на річці Бистриця Надвірнянська. 19 серпня, на свято Спаса, там – гори сміття.

« 19 серпня. Спаса. Славне є вропейське місто. Дамба біля автомоста. Мабуть, пора вже щось з “цим…” робити?!» – наголошує користувач.

Святкового дня смердить і – біля одного із франківських навчальних закладів.

« Питання до комунальників. Щойно проходив по шкільному подвір’я. Вивіз сміття. 20 школа (3 гімназія). Відчуття що тиждень не вивозили. Щури та мухи табунами. Сморід – дай дорогу », – скаржиться у групі Ігор Фріс.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.