“Я тобі яйця…”: дві підлеглі Юлії Тимошенко перетворилися на ненажерливих амазонок і ТАКЕ влаштували з двома перехожими… (18+)

Розбите обличчя, купу образ та демонстрацію цинічної неповаги на очах у багатьох оточуючих отримав чоловік від двох жінок, яким зробив обґрунтоване зауваження, передає Корупція.Інфо

 

Ввечері 6 серпня в Інгульському районі Миколаєва у черзі біля аптеки, яка в цей час вже працювала у режимі віконця, стався конфлікт. Як з’ясували правоохоронці, заявник тактовно висловив своє невдоволення поведінкою нетверезих громадянок, які намагались потрапити до каси аптеки без черги. Ті ж відреагували на його зауваження скандалом.

Жінки не просто завдали миколаївцю тілесних ушкоджень, але й, демонструючи свою неповагу, почали ображати його та просто знущатись. Одна із хуліганок привселюдно вдарила опонента в обличчя та розбила йому брову, інша у цей час відібрала його окуляри та публічно їх розтоптала. Усе дійство продовжувалось досить тривалий час та супроводжувалось нецензурної лайкою і стусанами.

Чоловік не опустився до рівня поведінки жінок та й дати відсіч жінкам потерпілому не дозволяло його виховання. На диво поліцію викликала одна із конфліктуючих. Будучи упевненими у своїй безкарності, жінки зухвало продовжували себе поводити й в Інгульському відділі поліції, голослівно заявляючи про свої посади і впливовість.

Згідно з нормами Кримінального кодексу України дії зловмисниць підпадають під ознаки ч.2 ст.296 – це «Хуліганство, вчинене групою осіб». За вчинене жінкам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років.

Амазонками Тимошенко, які люблять, що називається, «залити під сливу», виявилися: Інна Мегединюк, яка також йшла на вибори до міської ради по округу № 44 і Вікторія Іванова.

Слідство триває.

Відео надане потерпілим.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.