Путін погодився забратися з Донбасу

На зустрічі в Мінську ухвалили важливе рішення по Донбасу

Подальша доля конфлікту на Донбасі вже вирішена. Але зараз на переговорах обговорюють, на яких умовах Росія покине окуповані території України.

Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак в ефірі “5 каналу”. Він сказав, що це питання обговорювалося під час спілкування спецпредставника США по Україні Курта Волкера і помічника президента Росії Владислава Суркова.

“Я думаю, що рішення по Донбасу, за великим рахунком, вже прийнято – вони підуть звідти. Єдине, що сьогодні обговорюється, як вони підуть, на яких умовах і так далі”, – пояснив Гримчак.

Він додав, що дізнатися про підсумки переговорів можна буде після візиту Волкера в Київ. Спецпредставник США приїде в Україну разом. Гримчак нагадав слова президента України Петра Порошенка про те, що на переговорах не будуть приймати ніяких важливих рішень без участі українських представників. Тому, за його словами, Волкер відвідав Донбас і зустрівся з союзниками, а лише потім поїхав розповідати росіянам, що робити.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.