Останні слова дівчини, перед тим як вона померла в автокатастрофі, змусили ревіти всю Європу!

«Я пішла на вечірку і згадала твої слова – не вживати алкоголь! Я весь вечір пила сік. Ти сказала, що пишаєшся мною, і дійсно відчувала себе саме так. Ти говорила, що не можна сідати за кермо напідпитку. Хоча мої друзі завжди робили навпаки. Ти, як завжди, була права.

Коли вечірка закінчується, ніхто вже не думає, випив він чи ні. Я спокійно пішла до своєї машини, будучи впевненою, що все роблю правильно.

«Хлопець, який став винуватцем аварії, був сильно п’яний» – я почула ці слова від офіцера поліції. Але здавалося, я не сприймала це всерйоз: навколо мене була калюжа крові… моєї крові! Мама, я намагаюся робити все, щоб ти не плакала!

«Ця дівчинка помре» – кричали лікарі. Один хлопець вирішив випити і ганяти на повній швидкості, а в підсумку помру я! Мама, я не можу передати, що я відчуваю в цю секунду: здається, мене ріжуть сотні ножів. Я повинна померти тільки тому, що хтось вирішив п’яним сісти за кермо?

Мама, будь ласка, не шкодуй мене. Скажи моїй сестрі, щоб вона не плакала, і тато повинен залишатися сильним. Я лечу на небо. Звідти я буду піклуватися про Вас.

“Може бути, цього хлопця ніхто не вчив – не сідати за кермо п’яним. Але ти вчила мене – і це було правильно.

Мама, я відчуваю, як моє дихання стає слабким. Я в розпачі. Це останні хвилини мого життя: я хочу, щоб ти була поруч. Я хочу тримати тебе за руку, поки не помру!

Я хочу сказати, що дуже люблю тебе. Прощай, мама! “

Поки ця дівчина вмирала, журналіст, який став свідком ДТП, записував її передсмертні слова. Незабаром він почав кампанію проти водіння в нетверезому вигляді.

Читайте також  Діти у важкому стані, а Кулебі загрожує в'язниця: нові факти про ДТП на "кривавому перехресті"

Робіть все, щоб люди звертали на цю проблему серйозну увагу.

Ця дівчинка – всього лише одна з тисяч осіб, які щорічно вмирає в автомобільних катастрофах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.