У Франківську на пішохідному переході мого родича збила машина. І зараз намагаються «відмазати» людей, які це зробили, – Настя Станко

Вийшов в ефір 85 випуск проекту «Франківці» ТРК «Вежа». Формат проекту – інтерв’ю про життя та захоплення людини у вигляді монологу. Цього разу гостем програми стала Анастасія Станко, журналістка, співзасновниця “Громадське ТБ”, пластунка.

Гостя розповіла про те, як в юнацьких роках захопилася журналістикою, за які свої журналістські вчинки їй соромно зараз, як реагує на критику та чому любить Івано-Франківськ. У своєму монолозі Настя Станко торкнулася і неприємної ситуації, яка торкнулася її родини.

«Я дуже люблю рідне місто. Тут живуть мої батьки і для мене дуже важлива їх безпека. І так сталося, що вбили на дорозі мого родича. На вулиці Грушевського, на пішохідному переході його збила машина. І я знаю, що ця історія зараз крутиться навколо того, що там намагаються «відмазати» людей, які це зробили.  І це мене дуже і дуже бентежить. Всі класні кафе, всі класні фестивалі, які є в місті. Всі молоді люди, які роблять тут якісь речі. Все перекреслюється тим, що вбили людину і це не хочуть нормально розкривати. Побачимо як буде. Але це найбільше мене бентежить. І те, як їздять по дорогах в цьому місті. Я дуже переживаю. Тому що моя мама їздить за кермом», – розповіла Анастасія Станко.

Довідково: Анастасія Романівна Станко. Народилася 8 серпня 1986 року в с. Нижнів, Тлумацький район, Івано-Франківська область.  Українська телеведуча та журналіст, журналіст інтернет-каналу «Hromadske.tv». 14 червня 2014 року журналістку затримали російські прикордонники в українському селі Мілове на Луганщині, що на кордоні з Російською Федерацією. Настя готувала включення в прямий ефір. 30 червня 2014 року увечері була захоплена терористами разом з оператором Іллею Безкоровайним на Луганщині під час виконання професійних обов’язків, де вони перебували у підвалі однієї з будівель в центрі Луганська.] Журналістка категорично відмовилася давати інтерв’ю російським ЗМІ. 2 липня 2014 журналісти були звільнені з полону.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.