Група дітей катувала в підвалі п’ятирічну дівчинку

Слідчі СКР перевіряють інформацію про інцидент в Кірєєвськом районі Тульської області, де в підвалі одного з будинків четверо дітей прив’язали п’ятирічну дівчинку, били її, кусали і кидали в неї каміння, повідомляє в середу регіональне управління СК РФ.

 

Четверо місцевих дітей від 7 до 12 років затягли 5-річну дівчинку в зруйнований підвал, зв’язавши їй руки і ноги. Дівчинку били, кусали, кидали в неї каміння, погрожували порізати її осколками пляшки. Мотивом ненависті стало те, що за словами нападників, маленька дівчинка проколола колесо їхнього велосипеду.

За словами матері постраждалої, сім’я дівчинки, яка стала ініціатором нападу, перебуває на обліку в підрозділі в справах неповнолітніх. Зараз дівчинки -агресора в селищі нема. Її вчора відвезли на огляд до лікарні.

Правоохоронці провели перевірку з цього приводу. У порушенні кримінальної справи відмовлено, так як ці діти не досягли віку кримінальної відповідальності. Всі матеріали були передані до комісії у справах неповнолітніх для прийняття подальшого рішення про застосування заходів виховного характеру.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.