Песик з сумними очима підійшов до труни… Люди не очікували, що він зробить це.

Їх вірність не підвладна навіть смерті…

Собака, яка підкорила серця людей!

79-річний Мехмет Ільхам з Туреччини помер після тривалої хвороби. Всі його сім’я оплакувала непоправну втрату, і навіть його улюблена собака по кличці Кесур.

 

Пес був самим вірним супутником Мехмета в останні роки його життя, а перед смертю їх зв’язок ще більше зміцніла. Коли чоловік був доставлений в лікарню, його вихованець повністю відмовився від їжі.

Коли труну Мехмета несли до могили для поховання, Кесур йшов попереду всіх присутніх. Протягом всієї траурної церемонії собачка сиділа поруч з труною, опустивши голову і не видаючи ні звуку.

Син Мехмета Алі, взяв собаку до себе додому. Одного разу він помітив, що пес кудись йде і повертається лише через кілька годин. І одного разу Алі вирішив піти за Кесур. Виявилося, вона йшла прямо на кладовище.

«Працівники кладовища сказали мені, що ця собачка вдається до могили мого батька абсолютно кожен день», – повідомив Алі.

 

 

Вірний пес ніяк не міг пережити втрата свого улюбленого господаря. На щастя, Алі і всі члени його сім’ї надали Кесур максимум любові і ласки. Сподіваємося, що разом вони зможуть пережити це важке розставання.

 

Ще один доказ того, що тварини вміють відчувати, любити і страждати!

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.