Радикальна туса в Сен-Тропе: “По дві дівчини на кожного”: Нові подробиці розпусного відпочинку радикалів

На елітній яхті нардепа Сергія Рибалки крім шести жінок виявилися ще й чоловіки. “Страна” отримала другу порцію фотографій з середземноморського вояжу депутата від радикальної партії і власника бренду Semki.

Вчора ми розповідали про те, як глава комітету Ради з банківської діяльності розслабляється в суспільстві шести дівчат на французькому курорті Сен-Тропе.

На фотографіях, зроблених 23 серпня (в День державного прапора) супутниці депутата ниряли і загоряли на борту яхти M & M – 30-метрового прогулянкового судна. Вартість оренди такої яхти в літній сезон – 8500 євро на добу. За тиждень круїзу нардеп виклав майже 60 тисяч євро.

Нова фотосесія “Країни” з Сен-Тропе додає інтригу: на яхті були і інші чоловіки.

На нових фотографіях супутники і супутниці нардепа готуються покататися на водних мотоциклах, а потім зійти на берег брендованих моторних човнах з логотипом M & M – для цього до яхти спеціально підійшла берегова служба підтримки круїзу.

На фотографіях можна розрізнити ще одного чоловіка, які супроводжує риболовлю в вояж. Він оглядає околиці в бінокль.

Таким чином, судячи з фото, на яхті відпочивають троє чоловіків (включаючи самого Рибалка) і шість жінок. Нагадаємо, на яхті M & M п’ять пасажирських кают. Втім, не можна виключати, що хтось із чоловіків на яхті – її капітан або член екіпажу. Або ж, наприклад, представник охоронного агентства.

Сергій Рибалка, за даними ЗМІ, є одним зі спонсорів партії Ляшко. Належать нардепу і його близьким родичам підприємства виробляють насіння під відомою маркою “Семки” і товари для будинку – мило, серветки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.