“За хвилину до наїзду, ледь не збив двох інших…” У Мережі з’явились шокуючі кадри з сином Шуфрича

Син нардепа від «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича за хвилину до наїзду на 31-річного чоловіка на пішохідному переході в центрі Києва ледь не збив двох інших пішоходів, передає Корупція.Інфо

 

На відео (1:03) видно, як автомобіль марки Bentley проїжджає на великій швидкості один пішохідний перехід, ледь не збивши двох пішоходів. Як йдеться у сюжеті, вже на другому пішохідному переході Шуфрич молодший збив 31-річного чоловіка. На відео потрапила реакція пішоходів. Синові нардепа загрожує від 3 до 8 років за ґратами.

Нагадаємо, що у ніч на 27 серпня син народного депутата від «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича збив в центрі Києва чоловіка. Пригода трапилася на перетині вулиць Шота Руставелі і Рогнідинської, біля синагоги Бродського. Пізніше в мережі з’явилося відео з місця ДТП.

ДТП було скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху».

У потерпілого, 31-річного чоловіка, лікарі діагностували закриту черепно-мозкова травму, переломи передпліччя і гомілки.

Також правоохоронці додали, що водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучений до матеріалів кримінального провадження. Автомобіль вилучили і доставили на арештмайданчик, розслідування триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.