“Спочатку жорстоко побили”: На курорті чотири чоловіки по-звірячому згвалтували туристку просто на очах її чоловіка

Злочинців розшукують.

Поліція підозрює, що жінку згвалтували вихідці з північної Африки.

Минулої ночі, 26 серпня, в популярному курорті Ріміні четверо зловмисників напали на подружню пару з Польщі, яка зібралася на прогулянку на пляж.

Злочинці жорстоко побили чоловіка, а потім на його очах скоїли групове згвалтування його дружини. Жертви нападу знаходяться в лікарні. Постраждалим необхідну допомогу надають польські дипломати в Італії.

Підозрювані – вихідці з північної Африки. Італійське агентство ANSA пише, що подружня пара піддалася нападу близько 4 години ранку за місцевим часом.

Постраждалих виявили випадкові перехожі, вони викликали швидку допомогу і поліцейських. За даними джерела, чоловіка побили до непритомності, а жінку потягли в мечеть, де по черзі згвалтували, а потім викинули в море. За версією правоохоронців, насильники перебували під впливом наркотичних речовин. Вони також можуть бути причетні до аналогічного нападу на повію-транссексуала з Перу.

Прокурор Аркадіуш Ярашек повідомив журналістам, що польська сторона підтримує зв’язок з італійською поліцією і прокуратурою, які вживають необхідних дії з метою затримання зловмисників

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.