Це не те тіло, в яке я закохувався…Цей пост підірвав Мережу!

Такий чоловік на вагу золота!

Тема зовнішнього вигляду, жіночого тіла, особливо тіла молодої матері сьогодні дуже актуальна. Вагітність — це набір ваги, розтяжки, збільшені обсяги (навіть ніг!). І після народження дитини від усього цього залишаються нагадування. І як би щаслива жінка не була своєму чаду, вона відчуває певне хвилювання і переживання з-за свого нового, вже не такого як раніше тіла. Причому від деяких слідів — таких як розтягнута шкіра або розтяжки, — часом майже неможливо позбутися.

 

Одна мама Лаура Мацца написала на ФБ пост про те, як все це торкнулося її та її чоловіка. Вона чесно написала: «Це не те тіло, в яке ти закохувався».

«Я стояла перед ним, повністю розбита, сльози лилися з очей», — продовжила Лаура. І ось, що відповів її чоловік:

 

 

«Ти права. Це не те тіло, в яке я закохувався. Але це тіло, яке виростило моїх дітей, вона їх годувало, оберігало, дало їм життя. Твоє тіло — те, що я закохуюся кожен день.

Я не знав, що таке любов, поки не побачив це тіло і не дізнався, на що воно здатне, так що спасибі тобі».

Мами: ви чудові, як і ваші тіла. Звичайно, ми можемо виглядати не як супермоделі (так взагалі мало хто виглядає). Ваше тіло створило дітей, вигодувало їх, витирало їх сльози, позбавлялося сну, працювало без втомилися, щоб виростити з них прекрасних людей. Ваше тіло не лише виростило маленького чоловічка всередині вас, воно продовжує давати сили та енергію, щоб він ріс далі.

Це прекрасно.

Так що заспокойтеся. Ваше тіло пройшло через багато чого, і це неймовірно. Всі розтяжки і зайві кіло — лише нагадування про те диво, частиною якого ви стали.

Читайте також  Духи гір, лісів, річок та вітрів: Карпатська міфологія

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.