Запитали звідки він і… В Польщі знову жорстоко побили українця. Деталі інциденту наводять ЖАХ

25-річного громадянина України побили в академічному містечку Любліна.
Як повідомляє “Польське радіо”, Євген навчається заочно на факультеті ветеринарної медицини, передає Корупція.Інфо.

У ніч із суботи на неділю його зачепили три чоловіки і одна жінка в нетверезому стані. Спочатку вимагали грошей, а коли виявилося, що в студента грошей немає, прозвучало запитання, звідки він.

Через те, що нападник звертався до нього вульгарно, студент пояснював йому, що він є поляком, який приїхав з України. Після того Євгена вдарили кулаком в обличчя.

Коли він лежав на землі, нападники запитали, чи він хоче ще ударів, але студент не міг говорити, тому що мав кров у роті. Його вдарили знову.

Речниця воєводського коменданта поліції Рената Лящка-Русек підтвердила, що один з нападників уже заарештований на 3 місяці, йому закидають грабіж. Це 39-річний житель Любліна, який уже відбував покарання за злочини проти життя та здоров’я, кілька років провів у в’язниці.

Поліція також встановила дані другого з нападників.

За словами Ренати Лящка-Русек, побиття студента з України не було злочином на ґрунті національної ворожнечі.

Раніше, 13 серпня, у Любліні група молодиків, почувши українську мову, почали ображати громадянок України. Суперечка переросла в агресію та побиття дівчат, а одну з українок чоловік ударив пляшкою по голові. Поліція кваліфікувала той інцидент як злочин на національному ґрунті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.