Українець доступно пояснив, чому обрав авто на єврономерах

Чому автомобіль на єврономерах вигідніше, описали в соцмережі

В Україні великою популярністю користуються автомобілі з європейською реєстрацією. Це пояснюється тим, що ціна на машини в ЄС значно нижча, на відміну від України. Після розмитнення вартість авто зростає в рази.

Про це повідомив користувач Олексій Пирогов у Facebook. Він написав, що седан Mazda 6 2002 року випуску у відмінному стані можна купити в Польщі лише за дві тисячі доларів. Ще необхідно витратити 500 доларів на оформлення документів. Але якщо авто розмитнити в Україні, його ціна злетить в 2-3 рази.

 

“Я ось хочу звернутися до тих, хто вважає людей, які їздять на іноземних номерах, хитрож*пими любителями халяви. А в чому халява? В тому, що людина купила хороший автомобіль за адекватні гроші? В тому, що за такі гроші у нас можна купити тільки Жигулі і все? Ви про що? Це розмитнення треба не просто зменшити, а одразу скасувати”, – обурився власник авто на єврономерах.

Він сказав, що у нього, як у більшості українців, немає можливості купити авто в салоні за 20 тисяч доларів. Машина в нашій країні вважається розкішшю. У той же час багатьом вона потрібна “не для понтів”, а для повсякденних поїздок або роботи. Українці хочуть купувати нормальні авто за адекватні гроші.

“І автомобіль мені потрібен не для понтів, а для сім’ї і для роботи. І ось коли наша влада почне думати про нас з вами, може тоді ми всі зрозуміємо, що можна жити в нашій країні, а не виживати і страждати. А хитрож*пими м*даками я хочу назвати прид*рків, які їздять на дорогих автомобілях і паркуються біля Верховної Ради і Адміністрації президента”, – підсумував Олексій Пирогов.

Читайте також  В Україні дитячі табори цього літа не відкриватимуть

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.