3-річна дівчинка 11 днів блукала по дикому лісі. Подивіться, хто її оберігав увесь цей час

Самий вірний друг і захисник!

В той день 3-річна Карина Чикитова з Якутії зібралася провідати свого батька, що живе в сусідньому селі, передає Ukr.Media. Дорога дівчинки лежала через глибокий ліс, але мама не хвилювалася — маля не раз виконувала цей шлях. Як би там не було, дійшовши до сусіднього села, тата вона вдома не застала. Карина вирішила пошукати батька в лісі

Навіть дорослі чоловіки ніколи не заходили в той ліс без рушниць, адже він кишів вовками і ведмедями. Коли Карина зі своєю маленькою собачкою не повернулася додому через кілька годин, батькам стало ясно — їх дочка між життям і смертю.

Мама і тато звинувачували в усьому себе, не залишаючи надії знайти свою дитину. Група за групою рятувальники без кінця прочісували кілометри сибірського лісу. Безрезультатно. Минуло 10 днів, і батьки вже почали звикати до думки про гіршому. Все змінилося на 11 день, коли повернулася додому маленька собачка дівчинки. Рятувальники подумали, що вихованець залишив дитину в лісі, тому що вона померла. Але пес, зайшовши додому, поспішив назад в глуху гущавину. Батьки зрозуміли — треба слідувати за собакою.

Пройшовши кілька кілометрів за твариною, рятувальники раптом побачили маленьку дівчинку у високій траві. Карина, жива і здорова, дивилася на них переляканими очима. Дівчинка була неймовірно виснажена, голодна і холодна, але перебувала в здоровому глузді.

Дома Карину чекали батьки. Пізніше дівчинка розповіла, як їла ягоди, листя та траву, щоб вижити. Справжня героїня! Хоробрий пес малятки відганяв своїм гавкотом вовків і ведмедів. Разом вони зігрівали один одного десять довгих ночей, поки одного разу собака знову не повернулася додому.

Читайте також  На війні загинув прикарпатець Станіслав Святун: Вічна пам’ять Герою. Співчуття рідним

Завдяки собаці історія Карини Чикитової отримала щасливий кінець. Щоб віддати честь хороброму чотириногому другові, жителі Якутії встановили йому пам’ятник, який тепер уособлює дружбу, вірність і любов.

Зараз маленька Каріна майже повністю прийшла в себе після своєї важкої пригоди. Маленький вірний друг все ще з нею.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.