ВОНИ Є У ВСІХ! Терміново викиньте цю гидоту з дому! Вона привертає до вас біду…

Що не можна мати в будинку:

1. Старі зношені тапочки не слід зберігати в будинку – вони притягують негативну енергетику. Якщо тапочки порвалися, їх потрібно видалити з квартири.

2. Також не слід зберігати в будинку порваний, непридатну одяг. Завжди слідкуйте за тим старе взуття і одяг за принципом: чи будете ви її ще носити. Якщо не будете – викидайте.

3. Посуд з тріщинами, сколами, дефектами, отриманими в процесі експлуатації, порушує енергетику їжі, роблячи її небезпечною для здоров’я людини. Як би вам не подобалася посуд, але якщо вона тріснула або від неї відколовся шматочок, такий посуд потрібно викинути. Тарілка (чаша) символізує сім’ю. Вади посуду вказують на можливі проблеми в стосунках.

4. Живі рослини, стебла яких увивають стіни, не можуть перебувати всередині будинку. Кучеряві рослини притягують до себе різні хвороби. Якщо рослина перебуває поза домом, з зовнішньої сторони, то це тільки на користь – ваш будинок захищений. Але якщо така рослина в коморах, його зростання слід організувати таким чином, щоб в’юнкі стебла утворювали кулю в горщику. Можна встановити каркас із дроту.

5. Комиші в будинку тримати небезпечно. Засушені, вони притягують нещастя і провіщають хворобу, смерть. Подібні неприємності принесе і ковила, якщо прикрасите їм кімнату. Він віщує вдівство.

6. У той же час в будинку можна мати інші сухоцвіти, в більшості своїй вони переробляють негативні випромінювання, захищаючи мешканців від хвороб.

7. Не слід вирощувати вдома і такі квіти, як братки. Вони традиційно висаджуються біля могил.

8. Хвойні гілки у вазу ставити доречно лише в період новорічних свят. Погана прикмета – тримати ці гілки в квартирі в інші пори року.

Читайте також  "Привіт, Боже! Врятуй Харків!" Записка 8-річного хлопчика в церкві зворушила мережу до сліз

9. А ось бегонія – символ благополуччя сім’ї – завжди допоможе врівноважити ситуацію.

10. Подаровану пальму ніколи не вносите в свій будинок – це на превеликий горю.

Що дуже бажано мати в будинку

1. Квіти в горщиках завжди відображають стан своїх господарів. Якщо ви дбаєте про квіти, то вони своїм станом завжди підкажуть.

2. Вироблені шкури в будинку (магазині, офісі…) сприяють вдалій торгівлі, збільшенню капіталу, а також оберігають нажите. Тільки за шкурами потрібний догляд і увагу.

3. Засушені квіти, поставлені у вазу і створюють своєрідний букет, сприяють благополуччю, багатству, здоров’ю та затишку. Вони нейтралізують негативну енергетику. Правда, в Росії сьогодні поширене абсолютно помилкова думка, що сухі квіти не можна зберігати в будинку. Ще більш покращують енергетику будинку квіти і трави, розвішані пучками в певному місці або в підсобних приміщеннях.

Згадайте, раніше в кожному сільському будинку…

Згадайте, раніше в кожному сільському будинку пучки трав були підвішені під стелею або засунуті за одвірок. Трави і квіти, що зберігаються в будинку і природним чином висихають, виділяють енергію здоров’я, яка захищає будинок в періоди епідемій.

4. Фігурки тварин (тільки не гротескних) захищають будинок від нещасть, а також зберігають грошовий достаток. Собаки, ведмеді, тигри, дракони оберігають вас. Фігурки солдатиків, воїнів, матрьошок, що повторюють один одного і поставлені в ряд, є прекрасним засобом, що очищає. Слони, що йдуть один за одним і зменшуються в розмірах від більшого до меншого, є універсальним засобом для чищення. Не випадково слоники раніше стояли на поличках у багатьох будинках.

5. Подушки – обереги подружньої любові. Якщо подушки гобеленові, з вишитим малюнком, яскраві, – вони зберігають від розлуки з коханою людиною і зосереджують увагу на партнері. Якщо на подушках квіти – це оберіг здоров’я; якщо зображення людей, тварин – захищають від небезпек; якщо зображення пейзажів, споруд – це допомагає бути успішними вашим починанням.

Читайте також  Не те написала у соцмережі: Молодій дівчині розбили голову (Фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.