ОЦЕ ТАК ОБНОВОЧКА! Ви точно захочите на них покататись! “Укрзалізниця” відправила в рейс новенькі вагони (ФОТО)

Три нові пасажирські вагони, отримані ПАТ “Укрзалізниця” минулого тижня, 4 вересня вирушили в перші рейси.

Як пояснили в прес-службі перевізника, вагони мають низку конструктивних відмінностей і удосконалень, які зроблять подорож більш комфортним повідомляє обозреватель

Зокрема, вперше в пасажирському потязі пасажири зможуть використовувати сучасний кавовий апарат, який пропонує великий вибір напоїв. Всього цьогоріч пасажирський парк “Укрзалізниці” поповниться новими 27 класичними купейними вагонами і ще 11 СВ.

 

Як розповів член правління ПАТ “Укрзалізниця” Сергій Михальчук під час приймання вагонів, цей рухомий склад більш досконалий, адже були враховані побажання пасажирів.

“Сподіваюся, що нові вагони сподобаються пасажирам, особливо ті новації, які ми передбачили для їхньої зручності – це додаткові розетки, вікна з можливістю провітрювання. У цілому вже цьогоріч “Укрзалізниця” почне розробку проекту нового вагона буде відповідати міжнародним сучасним стандартам і вимогам і буде відрізнятися від того рухомого складу, до якого ми звикли. За сприятливих обставин пасажир побачить новий вагон через 1,5-2 роки”, – заявив він.

Пасажирський вагон виробництва Крюківського вагонобудівного заводу призначений для перевезення 40 пасажирів зі швидкістю руху до 160 км/год і може експлуатуватися на електрифікованих і неелектрифікованих залізницях. Вагон обладнаний кліматичною системою, двома вакуумними туалетами замкнутого типу.
У вагоні передбачена установка додаткових фільтрів у систему опалення і системи водяного пожежогасіння. Також вдосконалено роботу системи опалення в автоматичному режимі. Встановлено більш потужні електричні перетворювачі для мікрохвильової печі.

Поділися новиною з друзями

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.