Вони її спочатку жорстоко побили, а потім по черзі ґвалтували: школярі по-звірячому познущалися з 12-річної дівчинки

Кіровоградська прокуратура завершила досудове розслідування за фактом зґвалтування 12-річної дівчинки біля супермаркету «АТБ», що на Ковалівці. Про це повідомили у відомстві.

За інформацією,  обвинувальний акт відносно трьох неповнолітніх у квітні переданий до суду. Зловмисникам інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 153 Кримінального кодексу України, тобто задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчинене групою осіб.

На даний час у Кіровському районному суді тривають судові слухання. Чергове засідання відбудеться наприкінці вересня у закритому режимі.

Нагадаємо, у лютому цього року на вулиці Вокзальній  (Жовтневої революції) за супермаркетом «АТБ» троє 15-річних підлітків – дві дівчини і хлопець спочатку побили, а потім примусили до статевого акту 12-річну дівчинку. Усе це знімали на відеокамеру мобільного телефону. Про випадок у поліцію повідомила матір потерпілої.  У правоохоронних органах офіційно підтвердили даний факт.

За словами начальника відділу ювенальної юстиції прокуратури Кіровоградської області Алли Мороз, дівчинку відразу доставили до лікарні.  За висновками фахівців, вона отримала  тілесні ушкодження у вигляді ссадин в області чола, крововиливів у плечах,  руці, в області живота, а також ран губи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.